[I/A]死神BLEACH brave souls Strong hold 千年血戰篇 第5彈 蘭演&斷手&碎瘋

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
呢隻就係t-back
終於有炎熱系最強最古老?
即刻返黎玩
可惜招技係十億死死XXXXXXX竟然斬開出,正仆街
岩岩又射左800石無無月
之後大把機會抽,唔好咁執著
對住條底褲j
大力巴
藍染招完全詠唱其實都唔預你用
不過出係大技要講哂又會時間太長
咪出係24s度比大家完個心願咁囉
講經咩 睇下技崩藍大技先啦 又係完全詠唱 但6秒就搞掂
今次呢隻就撳實6秒先開始口up up
老實 直接儲2次3秒1段儲氣強攻已經=返招濕鳩完全詠唱
設計個條友真係腦裝屎
btw聽日要撚上手先知手感
其實有冇試過比人炎上改技? 依隻GAME

不過自己主動改就都有D
我唔係話無炎上
但都係得2單(第一單都係關藍染事)
當初出千血白哉 好多鬼佬fan屎唔滿意無強攻double hit而其他人有
所以一人一信 比KLab
但KLab都無改 話會有收集意見 下隻更好
之後出咗隻改良版千血白哉 就係聖誕rukia 都幾好用嘅...

其他改技同模組都有唔少
因為佢地都覺得有問題或個look唔符合原著先會修正
但平時你點嘈都唔會改
不過呢隻認真有問題 所以我估呢隻蘭柒會修正掛

但整體嚟講 係極少會改
同埋我玩咗4年 好似都係改得個幾次
仲要唔少只係個外觀執返o靚仔only
針對技能CD問題 4年入面淨係改過一次
講埋第1單
當初出崩玉藍染
招強攻3太低傷 但傷到衰撚過出普攻
但其實都唔太算炎上 只係有人講下
而其實只係有bug 所以先會改
山本冇獄衣真係講唔通,開緊大技明明show緊
儲左9000石黎抽
但好似得碎蜂最好j
山本冇獄衣真係講唔通,開緊大技明明show緊

佢死都要分2隻出 你吹佢唔漲
特別係今次隻屍塊A招24秒已經好撚似招卍解北
天地乜柒 係差呢4隻大字擺側邊
我估下次屍塊B應該係普攻角掛
我寧願唔要個火圈 , 要番件 火衣 黎 J
有招斬地好明顯係山本普攻效果,咩將D爆炎係劍尖,之後爆出黎
招24秒技我都覺得係天地咩咩
仲有招就唔知咩黎,就咁噴火
二技我覺得似一刀火葬
唔要隻手果招?
藍染係咪唔會出第二個ver 呢個版好伏
所以咪話設計出黎只係為左比佢講哂成段野
還原番漫畫既情景
崩藍果個痴埋一齊講又唔同既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞