[I/A]死神BLEACH brave souls Strong hold 千年血戰篇 第5彈 蘭演&斷手&碎瘋

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
我之前已經中左
2藍染2山木
就係冇碎蜂
你中意我覺得易中過閪影神忍
掉走你隻單手 換速劍八入隊
無boost好易輸
金武機率係0.5%
2倍姐係幾多呀
自制嘅 2017-今 所有角色綜合排行(暫定)
入面已經包埋16號月中池3新角 同埋 8月21新穿界門角
暫時睇資料就呢個rank 但實際用完可能會有變動
晒咗我700石
可以留意返
combo for GQ嘅角 有多建議留1隻做6*1lv洗combo
入面有GOOD link,Standard同埋Above standard 仲有絕對垃圾
只不過可能因為殺手問題或者有更好嘅代替品先擺佢入combo度

同樣地Above standard入面嘅共刀一護共刀花姐都係combo神角
但論實際用途 升爆佢地會更佳 所以唔擺落combo位度

注意
入面得1隻係50hits vortex 就係亂菊 其他都20-26hits
入面嘅水著妮露 天鎖斬月 情人節3刃(夜一同亂菊之間個隻)
都係-14%CD good link
就算我掉落垃圾個行D角 都要建議keep起
因為你有機會穿界門要用到
但可以唔升佢地住先 升咗其他更佳嘅角先 咁解
最後同大家講下月中3隻假面同8月21穿界門新角資料
技 Lisa 死神/虛所屬 虛殺手
裂傷異常狀態(姐係無特別)
-12%CD紅強攻角
https://bbs-simulator.com/characters/details?id=MTM1NA==

速 肥道長 死神/虛所屬 虛殺手
麻痺異常狀態(正)
-12%CD 藍強攻角 + 全GAME第1隻-CD特性嘅盾角
https://bbs-simulator.com/characters/details?id=MTM1NQ==

技 日世里 死神/虛所屬 虛殺手
無異常狀態
普攻傷20% + 霸體 + 普攻double hit(做乜撚呀...整到咁勁)
https://bbs-simulator.com/characters/details?id=MTM1Ng==

8月21 穿界門新角 斬月大叔
死神所屬 死神殺手
特性OP囉 普攻傷25% + 16%減傷 PVP神插件
整體模組同知完現始解一護相似 故 auto應該幾OK
https://bbs-simulator.com/characters/details?id=NjEzMzMx
放心 5屬都有 條link只係技屬個頁咁解
同你調轉
2藍染2碎蜂
就係冇山木
巴打你地d金鳩抽幾次先中
希望我中碎蜂
等我將剩余既石抽晒落山本到搏一鋪
最高紀錄 10K
最低紀錄 銀劵單抽
歐洲人
我上次就係係個三隻個POOL到咁做
之後又見到斷地風三個字
正評

但有d我未點用過做倉管既角都可以上到god tier
睇黎要攞返佢地出黎啦
ok大爆死
岩岩好儲夠5抽
抽中就繼續挽
唔中就棄驚
棄驚就同屌人老母一樣
都係齋講唔做

棄完再繼續番上黎屌
係咪有得抽

BTW想問下知屬平子神係邊?
有冇巴打知棄幾日驚先有回歸登入個奬勵?
神在個範圍真係大得好離譜
不過有少少想踢佢落一層 開始
呀 3新角就16號15:00先有得抽
聽日1610 1620 1630就有gameplay片睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞