[I/A]死神BLEACH brave souls Strong hold 千年血戰篇 第5彈 蘭演&斷手&碎瘋

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
不過佢個堆角的確算係幾可有可無
你中意咪重刷 最緊要開心
講解下pool入面
力屬 2隻都勁
速屬 分屍>現任總隊長
技屬 共刀柒頭(你而家有)> 始解銀城 > 掌閪 > 肉醬隊長
心屬 千血t-back(你而家有) > 共刀戀廁(算幾神)
知屬 千藍=知浮竹 > 人形狗
想追就等獨立pool
浮竹勁既咩
本身都幾期待3隻新野
追完post睇落D食評好似麻麻.
其實係咪可以唔洗抽?繼續strong hold?
可唔可以幫我睇下邊隻做主力同升
新手一問, 送的免費十揀一 pool, 其實係點玩?自己揀十隻, 然後佢 random 出一隻俾你? 仲有, 其實性價比最高係邊 d

睇你有咩冇姐
我想問下重複千血藍染係咪食左佢,唔洗留?

Step2 中哂兩隻 追唔追埋山本好
比番你個名你第二次
Pish
成年冇玩, 依家pvp仲有冇人用斷手山同友哈?
依家有咩熱門陣容?
想問下各屬性有咩角色要優先101010
我心目中嘅速屬藍攻第1
好用到癲 速屬藍攻角入面我最撚中意用就係佢同黑衫店長
OK啦 正正常常囉 D技全部都附冰或麻 又-足14%CD 唔用都可以做sup
strong hold得幾耐蔗...
你係強度優先定愛好優先?
要神到好似 崩玉5刃 完現力劍八呢D 就真係咪抽啦
如果唔係話好執著好Q神 呢個pool 11隻都差唔多咁濟(白哉呢隻垃圾唔計)
抽嚟開心下都好
鬼道狗好頂癮
我都係靠黑衣店長係公會戰攞S
知屬 :
崩玉5刃 5屬入面最優先101010
強攻角方面求其簡隻你中意

心屬 :
無勁嘅普攻角
強攻角 4周年無月 同 共刀吉良 同 共刀戀廁 升哂都OK

技屬 :
雖然始解千血一護係普攻角 但唔洗優先升住
強攻角就始解銀城...新個隻水著井上都OK嘅 係衰殺手問題
唔好升肉醬白哉 垃撚圾

速屬 :
共刀花姐 同 大前田(no joke) 講緊101010 呢2隻係偽強攻角 真普攻角
強攻角就 分屍 千春 riruka 簡隻

力屬 :
無勁嘅普攻角
強攻角就 力崩藍 千柒 海燕 是旦簡隻中意嘅
做sup咪留囉 食咗都無乜所謂 除非你好恨公會戰場場都181以上
你速屬好似無角 不過想追分屍總隊都係等獨立pool追算
大力巴可唔可以都幫我體檢下
我係前者
所以有成2萬幾石
友哈仲OK 斷手被廢武功
熱門就
崩玉5刃 + 完現力劍八 + 千血花姐 / 完現泰仔
8月崩玉5刃炒冷 can抽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞