[I/A]死神BLEACH brave souls Strong hold 千年血戰篇 第5彈 蘭演&斷手&碎瘋

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
彩劵中5*機率係正常3%
大池190隻角入面 有幾多柒角就有幾多機會中
每日公會戰同公會rank 係分開計
打到每日一紫嘅公會拎S係的確係會更易抽到好野
新手想問下隻千年藍柒點樣升上6星
191雖然招3way技係閪D(食到16hits就係正常強攻傷 以上嘅都係bonus)
但佢係-14%CD D強攻係鳩出強攻 同埋招8秒係神技

平子特性唔關強攻事... 普攻無特別 異常狀態雞肋
最撚閪係8秒太弱智 無得cut技

純手感 我會中意用191多D

但....191殺手ON柒鳩 繼承用唔著

總結 : 抽多隻速屬
早幾個鐘前嘅個隻4周年無月
同 是旦一隻千血5
山本勁到仆街 完

隻game 2年前嘅角仲係神台角 仲係咁撚勁
下...好正常咋啵個普攻 咪普通藍普攻囉
招強攻3你儲1段直接用其實一鳩樣 同正常儲氣強攻一樣
招ON9詠唱真係正常都唔會用
升哂所有技能樹再用3粒崩玉升 崩玉打降臨或強化精/石關會跌
大力巴,請問個pick up我得山本同千柒應唔應該追落去?
追囉 你仲有得簡咩
唔抽角隻驚有乜好玩
普攻定強攻角?

總共射咗7250石先中
差藍染
抽唔中
日大SER有冇會入?
實測山本勁?
痴撚線 個藍染試用爭啲唔夠時間儲晒招技
好 想揀一隻升繼承 但又冇速泰虎個啲神角
咁都係留返啲藥水算
試玩藍染,聽住招詠唱黑棺好型,不過叉太耐,共鬥未叉完電隊友已經打哂成版

山本招大技開完好型,係卍解南?
而家總共有三隻千柒
留定食好
如果有新玩既巴打想搵公會可以入LIHKG公會
係game search LIHKG就會見到
申請之後記住係到講聲,冇係到留名既係唔會批入會
公會既條件好簡單,只要每日都打公會戰就ok,分數幾多都冇問題,大家一齊keep住公會留A,每星期都有公會獎勵
OK 名係FUNG
日ser?
你有冇申請
想問飾品reroll是咪完全隨機?
之前聽巴打講話等佢碌到尾有得自己撳停但好似都係好隨機咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞