[I/A]死神BLEACH brave souls Strong hold 千年血戰篇 第5彈 蘭演&斷手&碎瘋

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
影個pool see see
唔記得有咩
有好多wo 4年嘅角係曬到
你確地要影?
咁唔記得好難比advise
頭先換緊人個時唔小心放左隻拳西出黎掛左一陣
勁驚比人del friend
邊到可以set睇到隊友開嘅技
知屬 : 101010咗5刃同4周牛角先 咁就可以無限心水
強攻角就是Q爛旦啦 簡隻嚟R協姐 但見你知屬無普攻sup
記得喺PVP店度換D

心屬 : past夜一同完現卍解柒頭

速屬 : 店長 = 分屍 = 汪汪 > 戀廁 > 春水 5隻入面簡隻

技屬 :

力屬 : 力劍最首先升 之後是旦簡隻用落順手嘅強攻角
等獨立池啦 真係燒唔起
打大虛協換寵物小精靈
係 用過就明 食屎多過打嬴人
重點佢個pool派角都幾pk,畀埋d重覆多,明明千血一得隻柒頭都照送黎重覆
其實無乜 不過你中意啦
如果好想要 可以等獨立池先抽
所有強攻角都係塞哂-CD 一係3隻包莖藍染
不過普通新手唔會即刻有包莖 就算有都未必長keep到120%強攻傷
其實我唔知講唔講好 但...
G4成個強攻範圍其實 = 返千血藍染
仲要6*有習得技加多20%範圍
只係衰靈壓低過佢同無弱體 其他野全部都好順手
打假面4*武個D關 打夠200pts就送一本
,一係打超鳩(究極共鬥) 唔知今個禮拜有無 無就下星期or下下星期
唔該大力巴
想問埋我5刃差唔多101010 sup插緊知6刃 速平子同響河減傷,好唔好用知屬角換走平子同響河
pvp店有咩角色係要優先換
力完現劍八
其餘9隻隨你喜歡
但千萬不要簡太下面個d早期角 盡量簡上面個咋新野
同埋check下個隻野有無強攻double hit 靈壓過唔過72X
唔明
team1最左個隻先喺人地 fd list用個隻
中間個隻就係我比fd list用個隻
有無巴打有藍染嘅ac送,刷到冇曬石都抽唔到
屌又中多隻碎鋒4隻了 都唔中藍柒
姐係簡完fd入去,佢開技能係無動畫出

課多個夏日角色包終於出

開到max
3倍果陣我入人場打完全唔出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞