[I/A]死神BLEACH brave souls Strong hold 千年血戰篇 第5彈 蘭演&斷手&碎瘋

1001 回覆
8 Like 0 Dislike

ON撚柒鳩 食撚屎啦 真係撳實20秒 低鳩能 屌你老母
整角條友傻撚咗 ON99
笑死我係公司冇開聲睇,好似睇緊EVA咁時間停止
藍柒出黎搞笑???
我睇到笑撚死
用呢隻打繼續真係喊出黎
咁呢家邊隻係大獎
技屬山本啲技仲型過千血版

普攻唔知用黎做乜
山本又係唔知用黎做乜,睇到都o咀,技屬單手仲型
藍染就更加唔曬講,企定定草氣,我真係屌佢老母
技山本招大絕型到
中山本係咪即係中伏
隻碎瘋睇落去好似最正常
我覺得得飛機場好d
邊條撚樣做設計㗎,我由千血1就期待隻萬解山本。
屌你老母你出兩個ver唔緊要呀,屌你老母啲技能整得好少少得唔得呀。
招招技都係一堆經血飛出黎係點撚樣姐,我初初仲諗住出技嗰時,成個場景會有啲地獄feel,屌你老母依家乜春都冇
招大技明明動畫係有著件火衣,點解完咗動畫會冇撚咗??係一秒都冇呀??飛機場都有一秒呀,點解山本冇呀?!!!
依定我辛辛苦苦草咗咁多石,你整件咁既垃圾俾我?!!!
我屌你老母臭閪呀
咁抽返週年pool係咪仲好
周年pool仲伏過千血
搞到想抽返無月
好on9打左幾日石
比d咁既野黎
抽番週年算 大家都係廢
起碼4週年個2隻模組上有誠意d
個黑棺跟足原著
即刻抽週年pool表示不滿
主打千血一
唉 仲係好撚柒嬲
不過咁 大家唔好誤會係廢

碎瘋唔講啦 正正常常普攻double 有霸體有buff 仲有t-back睇

分屍強攻範圍其實都係好用個D嚟 只不過視覺效果好撚柒好撚普通
上面有講過佢D強攻範圍係點

蘭柒呢劑真係柒
不過其他野都正正常常 同埋視覺效果唔錯
強攻3係2段儲氣 但其實你就咁儲1段3秒都已經係正常範圍嘅儲氣強攻
所以唔洗覺得廢 唔抽 你放2次1段儲氣已經 = 返撳實23秒個傷害
同埋唔係真係企定定儲 你可以行同閃 但唔可以攻擊咁解(屌 無分別)
唉 簡單總結下
4周無月 > 屍塊A = T-back = 蘭柒 > 4周弱智垃圾牛角
都係咁好D
4周無月 > T-back > 屍塊A = 蘭柒 > 垃圾4周牛角
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞