[I/A]死神BLEACH brave souls Strong hold 千年血戰篇 第5彈 蘭演&斷手&碎瘋

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
yes
廢事一下子破壞哂平衡 多數都係陰D陰D加強 唔會一下子去太盡
同埋好多習得技組合 獨特範圍都收起哂 成年幾2年無見過
例如
強攻範圍UP 最後一次見到呢招技已經係上年3月 千血戀廁

新出嘅碎瘋同夜一都唔比個閃距UP 廢事4連超距閃打GQ太屈
最後一次出4連超距閃已經係 完現技碎瘋 都因為無第2隻咁痴線
所以呢隻2017年10月出嘅角 而家仲係神台角

你望下呢幾個月D角 隻隻都係個set技
普攻20%傷 大技40%傷 強攻double hit 再是旦加D抗性技
D 5圍又嚟嚟去去都係77X 76X
想問邊支係強化繼承格嘅藥

打呢關跌個d一樽樽嘅就係

插件位右上有個強化鍵
篤落去再求其簡一格升1lv就可以
升1lv要50水
5lv打後要100水
隻蘭演有咩睇頭?
哈 緊係有啦 你等等 我一陣打哂3隻有咩獨特之處
願聞其詳
飛機場變身嗰3秒
唔該曬大力巴
果10隻唔知點揀好,冇黑刀係pool度,呢十隻未有既揀得落手?
刷完首抽係咪都應該抽曬7step?
嘩我屌抽親五星卷都重覆,明明超多角冇
仆街咁多日咩都冇打淨係刷分,屌你老味咁嘅結果
早知刷繼承好撚過
大pool角好易中重覆
出千年血戰又要回鍋抽蛋
訓著咗
你首抽係指咩
求其啦呢10隻
不過點解你唔簡神台角技崩藍
你有D誤會啦
唔係講個個 係講開完大後有個呼拉圈vortex纏身
技崩藍好似公廁化,所以唔落,結果抽到弓箭碎蜂
佢嗰3秒變身真係有個好細圈既傷害圈圍住佢架,但好多時都離遠開大唔覺佢有啫
我知呀 我咪就係講緊個vortex囉
我以為你講佢卍解變仙女個野得3秒
不過個vortex其實係keep 5秒
都係嘅 同技碎瘋一樣 公廁神台角
CS隻碎瘋好野嚟 恭喜
忠於原著冇辦法好似劍八咁
其實已經知道哂新千血嘅傷害判斷範圍
而每次千血角都會有D獨特野/開先例
所以我就係度講下呢3隻野個D技嘅範圍同特別之處

千血碎瘋
普攻範圍 : 白斬月 / 4周無月&牛角 / 有機會係崩玉nel個款再大D
強1 : 公廁8秒 無特別
強2 : 開先例 變身buff(心千一個款) + 呼拉圈vortex
強3 : 公廁全圖24 無特別
大技 : 公廁全圖 無特別

分屍 東南ver
普攻範圍 : 同上 但無機會係崩玉nel個款
強1 : 力崩藍 / 完現卍解柒頭 / 崩玉5刃 無特別
強2 : 千柒 / 4周無月 / 小說細路 / 情人節momo ver2 (神技)
強3 : 公廁全圖24 無特別
大技 : 公廁全圖 but 開先例 佢開大後個vortex係比千血夜一同千血飛機場都大 大到接近係全圖強攻咁濟
另外應該唔係火衣嚟 我估係D卍解後D死屍纏身之類

千血蘭演
普攻範圍 : 最原始個隻藍普攻 可能視覺上會幾正 但範圍無特別
強1 : 191 / 最廢崩玉十刃 / 水著力夜一 / 知momo (神技)
強2 : 完現心石田 / 力海燕 / 力崩藍 自走式洗衣機
強3 : 呢招先例技太特別啦 下面講
大技 : 公廁全圖 無特別

備註 :
最廢崩玉十刃 = 最早出嘅個隻心屬 估下
柒頭&千柒 = 原著中最柒個位隊長(唔係拳西/十郎)
momo = 5番隊副隊長
全圖大技 = 全圖24強攻 2倍範圍
分屍隊長招16秒範圍 出現得嘅 個隻角通常都幾神下
心千一個款buff 係唔止加攻防會33% 仲會倍大埋普攻強攻傷10-20%
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞