2017 MT/GT 集中討論 (4) 幾時有offer

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
dbs出左新email

下好驚喎未收到,講咩嫁
有冇人李錦記有消息啦?

報左未有,好想做

+1

你地讀咩科㗎
dbs出左新email

下好驚喎未收到,講咩嫁

講咩 x2
dbs出左新email

Reject letter
Jardine one solution點睇?

我報左sales executive , 尋日phone in 但我對it零興趣

巴打幾時報?同中定英phone in?

二月頭報,中英都有 佢講明要跑數,我又對it無興趣,點算好

收到phone in但唔得閒叫我聽日再打去
一樣對it冇興趣,聽你講要跑數再諗諗先
dbs出左新email

so mean
有無人報sfc gt ac之後有manager interview? 係咪仲有一個final in?

manager in左 已經係final round
dbs出左新email

so mean

比比巴個email講咩?
dbs出左新email

btw, 岩岩嚇左一跳之後諗,乜我地唔係等電話而唔係等email咩
dbs出左新email

下好驚喎未收到,講咩嫁

講咩 x2

係咪因爲我之前未填哂d野 佢叫我填返d資料入之前application果個system
dbs出左新email

下好驚喎未收到,講咩嫁

講咩 x2

係咪因爲我之前未填哂d野 佢叫我填返d資料入之前application果個system

我屌你老尾
dbs出左新email

下好驚喎未收到,講咩嫁

講咩 x2

我屌你老尾

屌你嚇鳩死
有無人有HKAA消息
有無巴絲HKA hr in 完收到email?

好似好多人有啦

收到個啲係幾時in 架 ?會唔會係遲in 所以未有
有冇人李錦記有消息啦?

報左未有,好想做

+1

你地讀咩科㗎

地理
有冇巴/絲打知link group interview 做d咩?

玩,無得prep

玩三個鐘?

係,不過中間有break 我覺得我都係死左

巴打可唔可以俾d建議?聽日去in

只可以為你禱告 唔好part 到豬一般的隊友 幾乎全部group game, 好難prep

我報左sales executive , 尋日phone in 但我對it零興趣

你都係報sales executive? 依啲顧名思義啦,一定要跑 你報其他stream 的話就唔清楚
dbs出左新email

下好驚喎未收到,講咩嫁

講咩 x2

btw其實應該今個weekend前會出?
有無人報sfc gt ac之後有manager interview? 係咪仲有一個final in?

manager in左 已經係final round

ok 唔該巴打

你都係報sales executive? 依啲顧名思義啦,一定要跑 你報其他stream 的話就唔清楚

我呢排先報
dbs出左新email

下好驚喎未收到,講咩嫁

講咩 x2

咁又真係唔知 屌 驚驚地 我之前應該冇打漏野 點解冇啦啦要我填返
dbs出左新email

下好驚喎未收到,講咩嫁

講咩 x2

咁又真係唔知 屌 驚驚地 我之前應該冇打漏野 點解冇啦啦要我填返

等收offer la 唔請你點會搞咁多野
dbs出左新email

下好驚喎未收到,講咩嫁

講咩 x2

叫你填啲咩?

下好驚喎未收到,講咩嫁

講咩 x2

叫你填啲咩?

乜鳩emergency contact果d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞