2017 MT/GT 集中討論 (4) 幾時有offer

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
收到馬會AC
收到馬會AC

馬會個到真心難去喎屌
收到馬會AC

馬會個到真心難去喎屌

係沙田?
收到馬會AC

馬會個到真心難去喎屌

係沙田?

yes 有d偏
收到馬會AC

馬會個到真心難去喎屌

係沙田?

yes 有d偏

馬場個頭 唔係跑馬日子真係鬼識去咩
有無巴絲聽過一間叫Iang Hong Kong Organization Limited
搵唔到資料係咪大伏
合和出左offer未
收到馬會AC

馬會個到真心難去喎屌

係沙田?

yes 有d偏

火炭站行去 10分鐘唔洗,BTW 佢分BATCH派?
想問下 VCC Land Limited MT好冇做

你有offer?

佢叫我去in
但網上見到有個呢間公司既AA話唔好做

我都收到第二round interview
上次搞咗成大輪野

可以講下第一round做乜嗎?
你講到要預好多時間

上次有個找錯處test, reading like verbal, listen to their present, 打文(like personal statement)四個鐘度
有冇人收到美心個apt test,email又話今個星期send條link黎

知唔知係咩function?

唔肯定呀
但之前聽佢講好似係in property

So sad... 利申:已死

巴打都係in property?

巴打去到咩stage😢😢 係咪已經final in 左?

上個月中final in

😯😯 上個月中先做左 written 同present
禁你幾時做左呢round😯

唔肯定呀
但之前聽佢講好似係in property

So sad... 利申:已死

巴打都係in property?

巴打去到咩stage😢😢 係咪已經final in 左?

上個月中final in

😯😯 上個月中先做左 written 同present
禁你幾時做左呢round😯

我個friend好似3月頭in
有冇人收到美心個apt test,email又話今個星期send條link黎

我都等緊
遵理mt伏唔伏

我都等緊

Me too
收到馬會AC

今日收到?咩stream?
遵理mt伏唔伏

唔好啦,轉行都難轉啦
收到馬會AC

Channels
收到馬會AC

Channels

我1/3收到channels
分批分咁多
收到馬會AC

Channels

我1/3收到channels
分批分咁多

約3月31號
我見到email subject寫15
可能真係好多人報
Btw 想請教AC會做啲咩
其實我完全唔熟MT/GT 又未去到呢一round lol
李錦記mt開始第一round未??
有冇人知咩玩法
遵理mt伏唔伏

唔好啦,轉行都難轉啦

咁又係

啱啱收到

啱啱收到

一send完cv就收到

啱啱收到

一send完cv就收到

有冇話要幾時之前做完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞