2017 MT/GT 集中討論 (4) 幾時有offer

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
點解無人有update 過tdc

因為未去in囉

通知哂first in未?無係咪姐係收左皮?
有無去完HKT Commercial Group GT嘅巴絲講下written test係點樣

我覺得好難,做唔切,唔俾用計算機 我做過haeco 都無咁難
有冇人收到恒隆panel in 係咪收左皮

上星期五收到
有無去完HKT Commercial Group GT嘅巴絲講下written test係點樣

我覺得好難,做唔切,唔俾用計算機 我做過haeco 都無咁難

巴打有冇報haeco GT?

有,完左panel interview 後無消息,應該死左

上星期五收到

夠鐘死心了

Haeco出左下round喇?

Haeco出左下round喇?

我唔知,不過我三月頭完左panel in就再無消息,唔知係死左定未出,當死左會安樂啲

因為未去in囉

上星期五收到

夠鐘死心了

我上星期五收到panel in email
大新hr in之後有冇人有消息?

應該未咁快有, 好似3月中先hr in哂d人

有,完左panel interview 後無消息,應該死左

haeco好似有得再報喎 可能要收多d人
有無巴打 in過恆生MT final in (esp commercial banking)
如果有in 過/ 有埋offer 既巴打 可唔可以比個聯絡方法我
你既援手會改變我將來

我黎緊要final in

CMB?

Yes

你幾時final?

因為未去in囉

我諗無啦 身邊都無朋友收到了

因為未去in囉

有朋友收到定無朋友收到 ?又死多份

因為未去in囉

有朋友收到定無朋友收到 ?又死多份

無啦

上星期五收到

夠鐘死心了

女朋友JC仲未有回音 係咪皮已收

我都未有, 我都想知
聽日Dairy Farm AC
各位巴絲加油

巴打你幾點?
咩stream?

1:45 registration 嗰場
Wellcome Procurement
巴打你呢?

有冇人apply 左萬寧有ac??
各位巴絲加油

巴打你幾點?
咩stream?

巴打你呢?

我有啊,上星期六去完了
corporate brand

我都未有, 我都想知

你地咩stream?
我security & integrity 上星期收到ac
各位巴絲加油

巴打你幾點?
咩stream?

巴打你呢?

我有啊,上星期六去完了
corporate brand

我揀左sales and marketing

我都未有, 我都想知

你地咩stream?
我security & integrity 上星期收到ac

我揀左sales and marketing
any news from DBS GA?

應該冇check得咁快掛 辦左一日工咋喎

知唔知係咪個個都有background check?

屌你

巴打介唔介意解釋下點解句句都惡言相向
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞