2017 MT/GT 集中討論 (4) 幾時有offer

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
有冇人報馬會charity收到ac? 仲未有

HR function係咪都出左啦🚬
有冇人會報維他MT?

想知人工, 同埋係咪要返大陸睇廠
有冇人會報維他MT?

係邊度報?官網唔見有??

IT部呢

IT部呢

IT好似出左好耐
有無巴打in過ncb?知唔知人工如何?
下星期有ac
有冇人報左建設銀行 branch mt?
知唔知first round ac 年做d咩

U mean retail? Typical ac. 不過吾同stream既人一齊ac

Customer branch manager trainee program

Consumer

知唔知人工有幾多

唔知 我都係志在in下
下星期有ac

巴打報左咩post?
有無巴絲打in左hka喇? 是咪好chur

in左 唔算chur
你幾時in
Hanglung有消息未:0

我未有 希望係未出..

我都未

in左 唔算chur
你幾時in

Hi Exaid巴 可唔可以講下係點問啲咩咁?
聽日Dairy Farm AC
各位巴絲加油

巴打幾時收到?

in左 唔算chur
你幾時in

詳情唔講啦
prep好d普通hr qs就得
唔算難的
雖然我都唔知我過唔過到呢round
下星期有ac

巴打報左咩post?

Comm bank
下星期有ac

巴打報左咩post?

Comm bank

咁快有ac
我上個禮拜先做完apt test
各位巴絲加油

巴打幾時收到

上個禮拜
各位巴絲加油

巴打你幾點?
咩stream?

1:45 registration 嗰場
Wellcome Procurement
巴打你呢?
點睇Fuji xerox MT? 咁鬼遲仲有得報
點睇Fuji xerox MT? 咁鬼遲仲有得報

做過富士施樂 (Fuji Xerox) 兩年,你問我答
https://lihkg.com/thread/144532/page/2?ref=ios
Hanglung有消息未:0

我未有 希望係未出..

我都未

離開咗香港成個星期冇得上網,一返嚟check都冇
9等消息
想問下大家覺得fg幾錢人工係你會覺得滿意?
想問大家HKA interview 係咪都係比2/3-10/3 揀,想估下大概有幾多人

in左 唔算chur
你幾時in

你幾時in ah
想問大家HKA interview 係咪都係比2/3-10/3 揀,想估下大概有幾多人

聽聞係20人 應該唔係日日有得in
真實幾多人就唔知了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞