2017 MT/GT 集中討論 (4) 幾時有offer

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
想問下 VCC Land Limited MT好冇做

你有offer?
有冇人dairyfarm 做完app test收到下round?
有冇人dairyfarm 做完app test收到下round?

還沒,希望係未有消息
Nwd.....問到口都臭
係咪仲未有下round?
其實我諗大部分retail store mt program 嘅終點都係一間store 嘅manager( i.e. 唔洗咩學歴) ....比較少係真係參與一間店之外嘅野... 例如美心,coach , city chain 果啲全部都係咁... 做得retail mt就預左

你聽過個talk?

可以講多少少嗎?

Coach完左program好似係做住am先 18個月
有冇巴打知icbc gt去到咩stage?
有冇巴打知icbc gt去到咩stage?

做完written test 無晒消息
利申: operation
迪迪尼8號係咪要著suit?

其實佢個 networking session 係做乜9??
有無人有報pccw media group?

做咗written test未?有無interview

做咗written test同group in
HR話仲有兩round 四月先出下一round 不過請得6個 所以應該都冇機

你幾時做written架?

2月中
有無人做完ura written後有消息

我未
迪迪尼8號係咪要著suit?

其實佢個 networking session 係做乜9??

點解我個email 無寫有networking , 淨係得written test
其實lingu仔想做mt/gt係咪無乜機會
報左幾個完全無回音
有冇巴絲收到DHL interview? 又written test又group discussion 唔知點準備好
其實lingu仔想做mt/gt係咪無乜機會
報左幾個完全無回音

報左幾個其實真係好少啫
有冇巴絲收到DHL interview? 又written test又group discussion 唔知點準備好

去唔到要reschedule
有冇人已經去左ccb ac?
有無人做完ura written後有消息

我未

巴打讀咩?
我surveying

地理 jupas a1 擺survey不過入唔到 點解survey 要做mt唔直接開薄等chartered?
有冇人apply 左 Meltwater.
佢個interview 幾得意,係香港第一次見
話d aptitude test 太繁瑣,所以要我地拍3min 片
要講下點解join 佢地, 講下我地自己之類
講明唔洗大製作,要電話隨時拍都ok

之前就算係英國video intetview 都係玩show 條問題俾你限時答。今次覺得好新穎
有冇人apply 左 Meltwater.
佢個interview 幾得意,係香港第一次見
話d aptitude test 太繁瑣,所以要我地拍3min 片
要講下點解join 佢地, 講下我地自己之類
講明唔洗大製作,要電話隨時拍都ok

之前就算係英國video intetview 都係玩show 條問題俾你限時答。今次覺得好新穎

2 Jan 交左條video 之後一直無消息,假設衰左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞