[A/I] 新式回合制策略World Cross Saga繁中版 – 馭時之輪

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
想問下暗宙招隊長技係咩

全隊攻擊+10%, +10%係未升LV前嘅數值

Add昨,game名bobo

已申請 game名:臭皮

已申請 game名:Gagngai

已申請 game名 : 有樓有高潮

已申請 game名:30cm

已申請 game名 : 追星逐月

sorry, 原來未夠20lv

20lv 係建立公會要嘅lv, 加公會應該無限制

申左

已申請 game名 : ZAD

我都申請左 叫Kingsley
有冇人打主線某一關會卡係loading度
而家卡左係度推唔到
想問下暗宙招隊長技係咩

抽中左隻蘭斯洛特 主要升緊佢用緊佢
咁我係咪應該換暗宙
想問下暗宙招隊長技係咩

抽中左隻蘭斯洛特 主要升緊佢用緊佢
咁我係咪應該換暗宙

武器會唔會有5* 機率UP既活動
首抽洛基,之後第一次保底又係洛基......駛唔駛再開過 acc
其實應該要打活動先定推主線先

遲啲應該會有
首抽洛基,之後第一次保底又係洛基......駛唔駛再開過 acc

我讚成你開過

遲啲應該會有

岩岩抽到5星武

我清緊主線..太多體
活動有咩打

打咗愛麗斯果關拎50粒石,同埋有個關又係送好多進化素材,之後推主線,過第一章可以刷下素材副本進化啲人同有關經驗關幫角色升lv,之後繼續打主線。

通常進化放前面果頭3隻5星先,或者隻4星水盾,之後抽到其他5星再刷進化素材果啲吧。

遲啲應該會有

岩岩抽到5星武

食屎...

我清緊主線..太多體
活動有咩打

角色升哂lv未? 未可以打經驗關
有冇巴打講解下點樣將角色升級?
強化星盤有咩可以搞..
我RANK13仲係5星..
我見人RANK13 6星MAX左..
強化星盤有咩可以搞..

首先個概念係每隻英可以進化2次,即係可以最多升2星。5星最多升到7星,4星最多升6星。

每隻英要進化用嘅素材可以打以下呢啲關卡得到,你可以按落進化個位睇佢差啲咩先進化到。

另外有啲徽章要係呢關打:
光隊換光狼定亞瑟?
強化星盤有咩可以搞..

首先個概念係每隻英可以進化2次,即係可以最多升2星。5星最多升到7星,4星最多升6星。

每隻英要進化用嘅素材可以打以下呢啲關卡得到,你可以按落進化個位睇佢差啲咩先進化到。

進化我明
但點樣升到佢MAX去進
強化星盤有咩可以搞..

進化我明
但點樣升到佢MAX去進

點解我D活動係日文字
個公會爆左人
4*暗阿努比斯起手
第一次10連中貞德 係咪GG
點樣將角色升到60呀
點樣將角色升到60呀

你禁角色星盤,進化隻人就可以開LV上限粒珠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞