[A/I] 新式回合制策略World Cross Saga繁中版 – 馭時之輪

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
換光亞定暗宙好

隊野偏慢 我係你會考慮速度高嘅角色

有無推介

黑槍
放晒幸運石 得105運 係咪要繼續強化啲石?
利申 新手
求解答 我除左熟練未升 仲差咩未整 所以咁低運
起碼個星盤要滿哂石啦....
未突破又升唔到LV

星盤滿晒 依家130運 依家係唔係要將幸福石D附屬都轉做+幸運?

當然 理想附屬就係+3/3/3 幸運

得一粒係 +4

4星先岩

我一粒4星都冇
btw 如果你果5隻人加埋未夠500幸
D人建議打10體力 boss果關
至於效果有冇唔同就自己睇

我用3粒3星合上去
要500幸?
我以為加埋過300就得

咁緊係愈高愈好
你唔想晒咁多體力可以打5體既
仲有你得閒可以去全頻邀高幸fd子
記得你自己第一隊隊長要set抹布
換光亞定暗宙好

有無推介

基本數值 (速度比較快)
暗槍 > 火弓 > 暗劍 > 光巴哈 > 光奶 > 火盾 > 洛基

即係PVP可以玩暗隊, 暗槍+洛基+阿波菲斯咁組?
申請入hkg iii
id:菲利浦
換光亞定暗宙好

有無推介

暗槍 > 火弓 > 暗劍 > 光巴哈 > 光奶 > 火盾 > 洛基

可以玩暗隊啊,我一定推介暗槍
除非你對亞瑟好有愛
隻GAME睇落有體力限
但D體力好似用唔完咁
之後共鬥又無限次
其實都要用幾多時間

而家又要刷HP石拎幸運石
拎完幸運石要刷高屬既石

仲有勁多主線未清
換光亞定暗宙好

有無推介

除非你對亞瑟好有愛

唔係對亞瑟有愛既..係因為有光宙 所以偏左去諗砌光隊
換光亞定暗宙好

有無推介

除非你對亞瑟好有愛

你用依家呢隊打pvp有咩感覺 ?
隻GAME睇落有體力限
但D體力好似用唔完咁
之後共鬥又無限次
其實都要用幾多時間

拎完幸運石要刷高屬既石

仲有勁多主線未清

一開始比甜頭你咋 之前日版出果時d人話悶, 無活動。之後d活動多到屌出黎
隻GAME睇落有體力限
但D體力好似用唔完咁
之後共鬥又無限次
其實都要用幾多時間

拎完幸運石要刷高屬既石

仲有勁多主線未清

一開始比甜頭你咋 之前日版出果時d人話悶, 無活動。之後d活動多到屌出黎

我清關都有好多HP石...又唔洗專登刷
換光亞定暗宙好

有無推介

除非你對亞瑟好有愛

未認真打過啊,仲刷緊HP星石黎解拎3星幸運石,打過幾場 一係光宙1隻Carry 一係就投降, 一輸果d就係比人sm
隻GAME睇落有體力限
但D體力好似用唔完咁
之後共鬥又無限次
其實都要用幾多時間

拎完幸運石要刷高屬既石

仲有勁多主線未清

我清關都有好多HP石...又唔洗專登刷

都好 一邊清一邊打HP石
如果唔係個主線廿年都未打完
換光亞定暗宙好

有無推介

除非你對亞瑟好有愛

未認真打過啊,仲刷緊HP星石黎解拎3星幸運石,打過幾場 一係光宙1隻Carry 一係就投降, 一輸果d就係比人sm

我建議你裝石認真打5場到,你會大概知自己隊野咩弱點。你隊野就咁睇唔夠速度,光隊比較快得光巴哈,但一定唔夠暗槍D癲佬黎,何況你仲要比人剋屬。所以暗槍係最好選擇。係依家咁少英嘅情況唔一定要玩純色隊。
換光亞定暗宙好

有無推介

除非你對亞瑟好有愛

我建議你裝石認真打5場到,你會大概知自己隊野咩弱點。你隊野就咁睇唔夠速度,光隊比較快得光巴哈,但一定唔夠暗槍D癲佬黎,何況你仲要比人剋屬。所以暗槍係最好選擇。係依家咁少英嘅情況唔一定要玩純色隊。

明白哂
換光亞定暗宙好

有無推介

除非你對亞瑟好有愛

明白哂

認真比人屌打5場
屌 覺得自己好on9 抽晒2000石
淨係清主線都打撚到冇電 宜家開始清緊混沌

巴打何必呢

巴打何必呢

抽咩?
宜家3000幾..

咁好心機
岩岩困難起步

巴打何必呢

抽咩?
宜家3000幾..

巴打們都好忍得手 我最盡儲左300幾就去左抽2下10連武器 1把5星都無

巴打何必呢

抽咩?
宜家3000幾..

抹布(?)

咁好心機
岩岩困難起步

打到就黎出煙

巴打何必呢

抽咩?
宜家3000幾..

巴打們都好忍得手 我最盡儲左300幾就去左抽2下10連武器 1把5星都無

我覺得武器最伏...每日武器3抽算

巴打何必呢

抽咩?
宜家3000幾..

我覺得武器最伏...每日武器3抽算

你點抽?用石?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞