[A/I] 新式回合制策略World Cross Saga繁中版 – 馭時之輪

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
光宙同暗宙
邊隻勁d?

睇你有多啲光隊員定暗隊員,我自己中意光宙多啲。
因為佢加光隊員20%HP & 命中20%

嘩 咁光宙配埋送果隻雅典娜咪好爽?

送果隻人人都有唔會好勁, 如果你有光巴哈就真係正喇

用果舊咩封測石換光巴哈返黎 點睇?
定留住先?

留住先都得,可以睇下自己抽到邊D 5星再諗。
幾點先打到250石

幾時

>>首30次PVP,每次送5粒石 (如果想快D拎石可以直接棄權)
>>任務獎勵,可以拎到唔同材料及石
>>直接推主線 (有5隻角色較自動打好快過關)

THX 宜家打..

PVP姐係競技場?

30分鐘先回一次BP
已申HKG
ID
冰封絕戀

BTW抽到聖女貞德OK嗎
光宙同暗宙
邊隻勁d?

定留住先?

屌 好彩無換 岩岩抽中埋光巴哈
幾點先打到250石

幾時

>>首30次PVP,每次送5粒石 (如果想快D拎石可以直接棄權)
>>任務獎勵,可以拎到唔同材料及石
>>直接推主線 (有5隻角色較自動打好快過關)

THX 宜家打..

PVP姐係競技場?

30分鐘先回一次BP

你升1級會回哂
已申HKG
ID
冰封絕戀

BTW抽到聖女貞德OK嗎

一般,但都可以開局
光宙同暗宙
邊隻勁d?

定留住先?

屌你咩 保底抽中 ?
封測章打咩有

轉保底10連抽有送,跟住每日登入都有

補圖:

幾時開始架?今日?而家得6個章
有人10抽3 5星..
我就得一隻..
光宙同暗宙
邊隻勁d?

定留住先?

屌你咩 保底抽中 ?

Yes 無保底我唔敢抽 平時太黑仔
啱啱玩留名
順帶一問會唔會開公會

開左啦
留個id比會長add你

你係Game搜尋公會 HKG,申請再係呢度留GAME名

Add咗樓主
Game名:Hnchbhsd

Add昨,game名bobo
盡快存石抽第2次10抽
如果加埋先得兩隻5星 係咪收得皮?
係咪5星愈來愈好?
我自己宜家有送既5星 光聖女貞德..
啱啱玩留名
順帶一問會唔會開公會

開左啦
留個id比會長add你

你係Game搜尋公會 HKG,申請再係呢度留GAME名

Add咗樓主
Game名:Hnchbhsd

Add昨,game名bobo

已申請 game名:臭皮
d星石係咪鳩合就得?
盡快存石抽第2次10抽
係咪5星愈來愈好?

我都係兩隻
好似fix左十抽只得一五星
盡快存石抽第2次10抽
係咪5星愈來愈好?

我都係兩隻

咁冇咩心機抽..
盡快存石抽第2次10抽
係咪5星愈來愈好?

我都係兩隻

咁冇咩心機抽..

而且我第三次十抽一隻五星都無
盡快存石抽第2次10抽
係咪5星愈來愈好?

我都係兩隻

咁冇咩心機抽..

宜家3隻都係光一陣上圖
歐拉里斯勁係邊
d星石係咪鳩合就得?

攻防速
1級主屬最高:7
2級主屬最高:10
3級主屬最高:13
4級主屬最高:16
5級主屬最高:19

用主屬最高果粒石,再選擇兩粒次級石去合,因為佢計最高果粒,如果你將5,6,6合埋一齊,佢就會變2級12。
歐拉里斯勁係邊

依家多數啲人用水盾第一回合擋傷。木剋水,你用隻木拳會打得痛啲,
盡快存石抽第2次10抽
係咪5星愈來愈好?

我都係兩隻

咁冇咩心機抽..

慢慢黎,清主線都好多石下,仲有副本。
盡快存石抽第2次10抽
係咪5星愈來愈好?

我都係兩隻

咁冇咩心機抽..

慢慢黎,清主線都好多石下,仲有副本。

如果有石應該做咩好?
我保底抽哂
光宙把專武勁唔勁?
打關d皇冠有咩用? 我開自動得4個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞