[A/I] 新式回合制策略World Cross Saga繁中版 – 馭時之輪

1001 回覆
15 Like 0 Dislike

樓主巴打,應該點繼續落去好
唔知邊啲有用啲

唔知邊啲有用啲

你隊野左上1~4, 加水盾
重點訓練暗槍 > 木拳 > 光奶

用封測徽章換暗宙吧~
用手機post完 電腦睇唔返自己個留言既

唔知邊啲有用啲

用封測徽章換暗宙吧~

唔該晒巴打!我仲以為自己晒左啲料進化隻暗槍

唔知邊啲有用啲

用封測徽章換暗宙吧~

唔該晒巴打!我仲以為自己晒左啲料進化隻暗槍

隻野好勁,快得黎又高攻。
巴哈姆特招群攻技真係廢到震
普攻仲好用過佢
普攻仲好用過佢

通常會排佢先,然後搵一隻有全體技跟係佢後面。巴哈刷完hit再全體技會好大力。HIT愈多,之後打出嘅傷害會更大。
大家點睇我呢個陣
普攻仲好用過佢

通常會排佢先,然後搵一隻有全體技跟係佢後面。巴哈刷完hit再全體技會好大力。HIT愈多,之後打出嘅傷害會更大。

你指第一round用普攻加攻?點刷hit?
大家點睇我呢個陣

你打競技場有咩感覺 ?
普攻仲好用過佢

刷hit意思係將D角色盡量順住排

例如將巴哈放第2格, 然後亞瑟放第3格。巴哈打中哂人地10 HIT,右上有個HIT數下面會寫住 x1.55,咁你亞瑟下一次攻擊將會x1.55, 本身打人300,會變成465。
大家點睇我呢個陣

你打競技場有咩感覺 ?

輸出有d低
但多數先手
普攻仲好用過佢

刷hit意思係將D角色盡量順住排

例如將巴哈放第2格, 然後亞瑟放第3格。巴哈打中哂人地10 HIT,右上有個HIT數下面會寫住 x1.55,咁你亞瑟下一次攻擊將會x1.55, 本身打人300,會變成465。

大家點睇我呢個陣

你打競技場有咩感覺 ?

輸出有d低
但多數先手

Yes, 你就係唔夠輸出角。暗盾換一隻輸出會更好。
輸出可考慮換: 暗槍、暗斧、暗貞德、光/暗宙
大家點睇我呢個陣

你打競技場有咩感覺 ?

輸出有d低
但多數先手

重有2日先夠15張先換到 用住先 隻火弓都幾高攻
大家點睇我呢個陣

你打競技場有咩感覺 ?

輸出有d低
但多數先手

重有2日先夠15張先換到 用住先 隻火弓都幾高攻

唔錯架~ 仲要兩招都有機率打暈人
暗盾定水盾好用?
光宙巴哈隊

唔知邊啲有用啲

用封測徽章換暗宙吧~

btw 想問多樣野
咁呢家係咪繼續auto主線打晒普通先諗其他野?
發覺唔係好夠打PVP 唔知係我問題 定係對方比自己強...
我仲未掌握到呢隻GAME PVP 點打
暗盾定水盾好用?
光宙巴哈隊

你有女性角就水盾,因為水盾只幫女角擋傷

唔知邊啲有用啲

用封測徽章換暗宙吧~

btw 想問多樣野

pvp仲要搞配石 配招
係要慢慢來
見過有d人用坦角配輸出招 全攻石
殺人一個措手不及

唔知邊啲有用啲

用封測徽章換暗宙吧~

btw 想問多樣野

pvp仲要搞配石 配招
係要慢慢來
見過有d人用坦角配輸出招 全攻石
殺人一個措手不及

角色lv > 未滿刷經驗關
角色進化 > 未進化請刷進化素材關
星石 > 去合石
武器 > 去升武器等級
暗盾定水盾好用?
光宙巴哈隊

你有女性角就水盾,因為水盾只幫女角擋傷

得雅典係女,重要唔係主力
最高運個隻布點拎
最高運個隻布點拎

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞