[A/I] 新式回合制策略World Cross Saga繁中版 – 馭時之輪

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
新手申請咗入公會 ID係: 女王大人
代表係亞瑟

換暗宙定光奶好?
定有其他推介? 亞瑟?

暗槍,你隊野唔多夠快

真係啊 鑊鑊都比人先手

換隻暗槍返黎做隊長?

我會用光巴哈做隊長技,因為佢隊長技加速度 暗槍隊長技係暗攻+10%, 你啲光角用唔到。
亞瑟 荷魯斯(光雀) 伊西斯 (水奶) 歐西里斯 (木拳) 阿波菲斯(暗盾)

可以點玩

主升緊亞瑟

正選
水奶 木拳 暗盾
後備
光雀 亞瑟

暗盾可換其他 (暗槍,暗貞,暗/光宙)

水奶第一回合減傷70%,如果暗盾夠快(頭3格)可換亞瑟,木拳同亞瑟輸出,然後水奶放後啲幫佢地補血。

光雀第二回合識擋技,所以第二回合拎佢出黎幫輸出擋血。

你隊野弱點係輸出得2隻,亞瑟本身慢,好易比人針對,所以要搵隻快嘅換出黎。如果你暗盾換咗上面是旦一隻都可以做輸出,咁亞瑟可以第三回合拎黎收頭

呢個係pvp陣?

Yes 主線是撚旦
新手申請咗入公會 ID係: 女王大人
代表係亞瑟

已加
亞瑟 荷魯斯(光雀) 伊西斯 (水奶) 歐西里斯 (木拳) 阿波菲斯(暗盾)

可以點玩

主升緊亞瑟

正選
水奶 木拳 暗盾
後備
光雀 亞瑟

水奶第一回合減傷70%,如果暗盾夠快(頭3格)可換亞瑟,木拳同亞瑟輸出,然後水奶放後啲幫佢地補血。

你隊野弱點係輸出得2隻,亞瑟本身慢,好易比人針對,所以要搵隻快嘅換出黎。如果你暗盾換咗上面是旦一隻都可以做輸出,咁亞瑟可以第三回合拎黎收頭

呢個係pvp陣?

Yes 主線是撚旦

可以點玩

主升緊亞瑟

正選
水奶 木拳 暗盾
後備
光雀 亞瑟

呢個係pvp陣?

Yes 主線是撚旦

咁我主升邊隻好
我得隻亞瑟7星1突升過技

可以點玩

主升緊亞瑟

正選
水奶 木拳 暗盾
後備
光雀 亞瑟

呢個係pvp陣?

Yes 主線是撚旦

咁我主升邊隻好

應該夠用,你插啲星石最少3星。
然後可以升下木拳,插石同進化佢。
但啲主技石,被動技石留比亞瑟用

可以點玩

主升緊亞瑟

正選
水奶 木拳 暗盾
後備
光雀 亞瑟

呢個係pvp陣?

Yes 主線是撚旦

咁我主升邊隻好

好彩用曬落去

正選
水奶 木拳 暗盾
後備
光雀 亞瑟

呢個係pvp陣?

Yes 主線是撚旦

咁我主升邊隻好

好彩用曬落去

BWT合個D星石有咩要注意 仲未合過
3星好少
2星小量
1星大量
咁樣

攻防速
1級主屬最高:7
2級主屬最高:10
3級主屬最高:13
4級主屬最高:16
5級主屬最高:19

用主屬最高果粒石,再選擇兩粒次級石去合,因為佢計最高果粒,如果你將5,6,6合埋一齊,佢就會變2級9。

同埋合石佢成就會送番D 3星石比你。

副屬性最高有冇
PVP個招CUT技得1次機會,唔好亂用
如果人地打你果時,個鏡頭會移一移,咁你就知會有角色死,到時你先用。盾果啲由佢死無關係。

成日見人打唔死都用
3星好少
2星小量
1星大量
咁樣

攻防速

用主屬最高果粒石,再選擇兩粒次級石去合,因為佢計最高果粒,如果你將5,6,6合埋一齊,佢就會變2級9。

副屬性最高有冇

只計體,攻,防,速主石
副屬速 最高7
副屬攻 最高9
副屬防 最高9
副屬血 最高10

有錯請指證
3星好少
2星小量
1星大量
咁樣

攻防速

副屬性最高有冇

只計體,攻,防,速主石
副屬速 最高7
副屬攻 最高9
副屬防 最高9
副屬血 最高10

有錯請指證

仲有教你合落主角個石係特別版
2級攻石主屬13, 平時果啲只有10, 記得唔好賣咗去
3星好少
2星小量
1星大量
咁樣

攻防速

副屬性最高有冇

只計體,攻,防,速主石
副屬速 最高7
副屬攻 最高9
副屬防 最高9
副屬血 最高10

有錯請指證

3星好少
2星小量
1星大量
咁樣

攻防速

副屬性最高有冇

只計體,攻,防,速主石
副屬速 最高7
副屬攻 最高9
副屬防 最高9
副屬血 最高10

有錯請指證

仲有教你合落主角個石係特別版
2級攻石主屬13, 平時果啲只有10, 記得唔好賣咗去

冇左 lu
妖精的翅膀邊到有
換左亞瑟專武差佢進6星

btw打算買隻暗宙
啱啱抽到隻光龍開局
已加公會 id:和風家族
妖精的翅膀邊到有
換左亞瑟專武差佢進6星

btw打算買隻暗宙

打共鬥
啱啱抽到隻光龍開局
已加公會 id:和風家族

加咗
唉 all in左太陽之門 炒左3次人物10連 2次武器10連
屌你 無保底真係唔好抽
妖精的翅膀邊到有
換左亞瑟專武差佢進6星

btw打算買隻暗宙

打共鬥

有冇話邊關出
妖精的翅膀邊到有
換左亞瑟專武差佢進6星

btw打算買隻暗宙

打共鬥

有冇話邊關出

初級都有
唉 all in左太陽之門 炒左3次人物10連 2次武器10連
屌你 無保底真係唔好抽

太陽之門無隻適合你用
不過佢d石都算易打,儲下石先啦
啱啱開局首要係咪不斷清活動拎石
打緊雅典娜個活動
啱啱開局首要係咪不斷清活動拎石
打緊雅典娜個活動

yes,快手抽咗2次10連保底先,巴打首抽中咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞