[A/I] 新式回合制策略World Cross Saga繁中版 – 馭時之輪

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
九龍城寨既巴打轉去hkgiii啦
大家好似鍾意有hkg字頭既名多d

已申
GAME ID: 晴時多雲偶陣雨

已申
game id: lihkg j
唔係好明點樣整個幸運隊出黎刷石
有無巴打教下

首先去主線
打第1-6-5 BOSS果關
應該寫著會跌1星HP石

瘋狂打HP石 之後將D HP石合Q晒佢(唔洗理幾LV)
合完50次 去任務度換18粒(3組) 3星幸運石

至於幸運石比邊個帶就無咩所謂
最好就裝係多星洞既人,因為星洞愈多,幸運加成愈多
又或者你可能抽倒隻抹布(3星 暗史來母) 就裝晒落佢度 再幫佢強化,突破
當隻抹布開晒D洞,好似可以有204運

以上只係第1步,之後就係打星期一同五既每日物語(出幸運石) 慢慢升D幸運石上去

有人會問,點解幸運咁重要,因為打主線D石,剩係3星石先會出倒最高附屬
E.G 攻擊+9, 速度+7

希望唔會TOO LONG DIDNT READ

姐係主線後面會打到4,5星既石而唔係最高附屬?高幸就會出到高星高附屬?

All in晒2000石 一隻抹布都冇

點解為左個3星all in
巴打們第時會唔會轉玩日版?日版就黎有週年活動 同埋爛橙代理台版 有啲驚
利申 台版課左一pack

台版暫時OK D石都送得幾多
唔知之後出新角D機率有幾多
已申請hkgiii
ID:HKG丶ROVA

已申

已申

id:爆肛檸茶
刷到3000石
熟練度全滿..
有無巴打教下

首先去主線
應該寫著會跌1星HP石

又或者你可能抽倒隻抹布(3星 暗史來母) 就裝晒落佢度 再幫佢強化,突破

以上只係第1步,之後就係打星期一同五既每日物語(出幸運石) 慢慢升D幸運石上去

有人會問,點解幸運咁重要,因為打主線D石,剩係3星石先會出倒最高附屬

姐係主線後面會打到4,5星既石而唔係最高附屬?高幸就會出到高星高附屬?

我已經夠300幸運
我諗我夠資格參加慈善啤王大賽

已申

已申

已申 id 蝙蝠俠賭徒
有無巴打教下

首先去主線
應該寫著會跌1星HP石

我已經夠300幸運
我諗我夠資格參加慈善啤王大賽

BTW係咪計埋後衛?
2前+1好友
3後
計哂?

已申

已申

已申 id 蝙蝠俠賭徒

已申 id hkgkaho
放晒幸運石 得105運 係咪要繼續強化啲石?
利申 新手
利申 新手

利申 新手

唔係計一隻,應該計一隊
我都係新手
利申 新手

唔係計一隻,應該計一隊
我都係新手

我見人地果隻有204運 唔知點升
利申 新手

唔係計一隻,應該計一隊
我都係新手

進化 熟練 星盤 突破
利申 新手
應該計成隊
宜家兩場有一場有金箱..大概
銀箱都超多..
應該計成隊
宜家兩場有一場有金箱..大概
銀箱都超多..

成隊呀
已申請hkg iii
game id: 菲利浦
利申 新手

唔係計一隻,應該計一隊
我都係新手

[/quote]
我見人地果隻有204運 唔知點升[/quote]

我見人地果隻有204運 唔知點升[/quote]
[/quote]

[/quote]
[/quote]
升哂熟練, 進化, LV果D
隱館厄介
申請左HKGIII

首抽暗宙,黎緊15封係唔係換暗槍?
本身有隻「拉」同5星木盾但應該幫唔到佢地砌一隊

你貼圖先易D話你知

好似好雜色咁 點排好啲

你都排得正正常常, 無咩問題。
睇下你換邊隻5星入隊取代隻4星水魔
岩岩升左rank2 打完進化素材關卡 夠材料將一隻直接升七星 應該升死一隻定分散投資?

進化應該唔難打,升哂拎去打競技場果批。
之後果D隊長石, 被動技石, 突破石等等主升一隻輸出。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞