[A/I] 新式回合制策略World Cross Saga繁中版 – 馭時之輪

1001 回覆
15 Like 0 Dislike

封測章換邊隻好
盾應該加速出技好定加hp好

邊隻盾?

水盾
同埋5*水奶應該加速定hp?
盾應該加速出技好定加hp好

邊隻盾?

水盾
同埋5*水奶應該加速定hp?

水盾我會+血 用來幫手擋
水奶唔識用
公會:九龍城寨
歡迎C rk巴絲入黎 係訊息註明lihkg 巴打就得!

參加唔到

參加唔到

有無講點解參加唔到?
我較左競技場c rk先可以入到 如果你未夠既話同我講聲 我較低d
雞哥可唔可以踢左舊個追星逐月加返新果個追星逐月入去

參加唔到

有無講點解參加唔到?
我較左競技場c rk先可以入到 如果你未夠既話同我講聲 我較低d

唔好意思呀巴打
我d rank姐咋 競技場棄權刷石

參加唔到

有無講點解參加唔到?

唔好意思呀巴打
我d rank姐咋 競技場棄權刷石

申請左啦 唔該晒巴打

rice入左
留唔留石等活動抽好
忍不住

rice入左

見唔到 申多次?

rice入左

見唔到 申多次?

申左

rice入左

見唔到 申多次?

申左

批ed
木龍盾落咩石好 諗緊攻定速

HKG 定HKGII, HKG 係另外個巴打做會長,我同佢講聲。
木龍盾落咩石好 諗緊攻定速

我覺得比速佢會防攻兩頭唔到岸。但星石可以拎番走,你可以試幾場PVP就知得唔得。
忍唔住重刷左
HKG公會巴打可唔可以踢左「臭皮」
再加返「蝗國」落去 已經申請左
頂剛又抽到把五星武又係無人用得到
明明有那個職業但都不比用
打完普通MODE主線
仲有困難 ..
仲有更困難..真係2046..
終於刷到個唔錯嘅 acc

hkgkaho 申左

HKG 定HKGII, HKG 係另外個巴打做會長,我同佢講聲。

HKG
儲左千幾石

hkgkaho 申左

批左
仲有其他巴打想入唔該講聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞