[A/I] 新式回合制策略World Cross Saga繁中版 – 馭時之輪

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
仆街,十連出多隻宙斯比我 咁就哂撚左250石
仆街,十連出多隻宙斯比我 咁就哂撚左250石

唔會ge,起碼有突破石
pvp點組隊好? 放埋d暗上去?

第一套

火弓 / 暗劍 / 暗宙

光雀 / 水盾

第一回合暗宙換水盾,用火弓同暗劍做輸出。
第二回合如果水盾唔死就換光雀擋傷。

如果你暗劍同火弓唔夠輸出可以用下面個陣:

第二套

火弓 / 暗劍 / 水盾

光雀 / 暗宙

第一回合暗劍或火弓換暗宙出黎。
第二回合如果水盾唔死就換光雀擋傷。

你可以打幾場試下
有巴打開咗新公會HKGIII,申請果時記得話自己係連登巴打
伊西斯升唔升得過
有冇巴打同我一樣打到神界之門-洛基物語 就會係咁彈機?

Rice

Rice

HKG丶ROVA

巴打我加左叫藤原文太
唔記得講自己係巴打
岩岩升左rank2 打完進化素材關卡 夠材料將一隻直接升七星 應該升死一隻定分散投資?
唔係好明點樣整個幸運隊出黎刷石
有無巴打教下

首先去主線
打第1-6-5 BOSS果關
應該寫著會跌1星HP石

瘋狂打HP石 之後將D HP石合Q晒佢(唔洗理幾LV)
合完50次 去任務度換18粒(3組) 3星幸運石

至於幸運石比邊個帶就無咩所謂
最好就裝係多星洞既人,因為星洞愈多,幸運加成愈多
又或者你可能抽倒隻抹布(3星 暗史來母) 就裝晒落佢度 再幫佢強化,突破
當隻抹布開晒D洞,好似可以有204運

以上只係第1步,之後就係打星期一同五既每日物語(出幸運石) 慢慢升D幸運石上去

有人會問,點解幸運咁重要,因為打主線D石,剩係3星石先會出倒最高附屬
E.G 攻擊+9, 速度+7
希望唔會TOO LONG DIDNT READ
[quote]抹布(3星 暗史來母)

依隻?
[quote]抹布(3星 暗史來母)

依隻?

Yes
九龍城寨招人~
C rk以上 巴絲可免 但唔夠C rk要係到講聲同埋留id

Id: 夜鶯
岩岩加入仲係d rank
求收留
應該換邊隻好 亞瑟?
九龍城寨既巴打轉去hkgiii啦
大家好似鍾意有hkg字頭既名多d
九龍城寨既巴打轉去hkgiii啦
大家好似鍾意有hkg字頭既名多d

已申
GAME ID: 晴時多雲偶陣雨
有無巴打教下

首先去主線
應該寫著會跌1星HP石

又或者你可能抽倒隻抹布(3星 暗史來母) 就裝晒落佢度 再幫佢強化,突破

以上只係第1步,之後就係打星期一同五既每日物語(出幸運石) 慢慢升D幸運石上去

有人會問,點解幸運咁重要,因為打主線D石,剩係3星石先會出倒最高附屬

姐係主線後面會打到4,5星既石而唔係最高附屬?高幸就會出到高星高附屬?

PVP點出好 想上WCL有冇機
岩岩升左rank2 打完進化素材關卡 夠材料將一隻直接升七星 應該升死一隻定分散投資?

好似好雜色咁 點排好啲
隱館厄介
申請左HKGIII

首抽暗宙,黎緊15封係唔係換暗槍?
本身有隻「拉」同5星木盾但應該幫唔到佢地砌一隊
有無巴打教下

首先去主線
應該寫著會跌1星HP石

姐係主線後面會打到4,5星既石而唔係最高附屬?高幸就會出到高星高附屬?

All in晒2000石 一隻抹布都冇
巴打們第時會唔會轉玩日版?日版就黎有週年活動 同埋爛橙代理台版 有啲驚
利申 台版課左一pack
巴打們第時會唔會轉玩日版?日版就黎有週年活動 同埋爛橙代理台版 有啲驚
利申 台版課左一pack

冇左個日版ac又要重玩 不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞