[A/I] 新式回合制策略World Cross Saga繁中版 – 馭時之輪

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
首抽蘭斯洛特 點睇?
洗唔洗重刷?

唔駛~ 回避高, 被動技+暗隊員能力。可開

唉 第二次10連又中蘭斯洛特
點算好

貼圖睇下你依家有咩角色

刷完2次10連?咁就比較Sad,可以考慮重刷。睇你

巴打我應該換隻亞瑟定暗槍返黎好?
光巴哈開技再到亞瑟開打全體好似好勁咁

另外我申請咗HKG II 名叫:拉哈伯

麻煩晒

已加

亞瑟慢,你要考慮你d角坦唔坦到咁耐。
或者你巴哈放第六格全體技
然後下回合搵隻第一快ge角色霸第一格放亞瑟駁hit~

所以我都諗緊pvp換隻暗槍會唔會實際啲
一陣撐唔到去第二回合就慘

就咁睇,我都覺得暗槍實際d。如果你對亞瑟有愛都無問題~
首抽蘭斯洛特 點睇?
洗唔洗重刷?

點算好

貼圖睇下你依家有咩角色

係呀 2次10連完
重刷既話會唔會唔夠封測章換角色?
首抽蘭斯洛特 點睇?
洗唔洗重刷?

點算好

貼圖睇下你依家有咩角色

係呀 2次10連完

應該唔會掛

巴打我應該換隻亞瑟定暗槍返黎好?
光巴哈開技再到亞瑟開打全體好似好勁咁

另外我申請咗HKG II 名叫:拉哈伯

麻煩晒

已加

亞瑟慢,你要考慮你d角坦唔坦到咁耐。
或者你巴哈放第六格全體技
然後下回合搵隻第一快ge角色霸第一格放亞瑟駁hit~

所以我都諗緊pvp換隻暗槍會唔會實際啲
一陣撐唔到去第二回合就慘

就咁睇,我都覺得暗槍實際d。如果你對亞瑟有愛都無問題~

好 唔該曬巴打
首抽蘭斯洛特 點睇?
洗唔洗重刷?

點算好

貼圖睇下你依家有咩角色

係呀 2次10連完

應該唔會掛

今日好似開服第3日,點都夠ge
新手留名
申左hkg2 ID:左手登
而家最理想係咪首2抽有光巴哈再用章換光宙咁
留名
ID: 古天奴
新手留名
申左hkg2 ID:左手登

加了
留名
ID: 古天奴

加了
而家最理想係咪首2抽有光巴哈再用章換光宙咁

唔一定,你抽到暗槍,暗宙,暗劍果啲都得呀
頂剛剛又射左300石抽武得一把五星仲要我無人用得到
已申請入HKG2
ID Yubish
首抽蘭斯洛特 點睇?
洗唔洗重刷?

點算好

貼圖睇下你依家有咩角色

岩岩刷到暗槍 又要再儲500石
首抽蘭斯洛特 點睇?
洗唔洗重刷?

點算好

貼圖睇下你依家有咩角色

岩岩刷到暗槍 又要再儲500石

但第一次10連仲光狼
新手申請咗入公會 ID係: 女王大人
代表係亞瑟

已加

唔小心刪咗個帳
唔該巴打踢咗女王大人 加我個新ID 伊爾迪奧 代表係暗宙
已加公會

ID : j_m

幾時先有保底抽 就黎忍唔到手抽
依家封測? 封測章點攞
已申公會
ID: popeyebb
依家封測? 封測章點攞

有冇人肯第5-11-2 卡係LOADING到
重開幾次都係咁
有冇人係第5章-11-2 卡係LOADING到
重開幾次都係咁
申左公會,叫普勒斯

利申組暗隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞