[A/I] 新式回合制策略World Cross Saga繁中版 – 馭時之輪

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
汪仔申左hkgIII
我應該換咩好

已上wcl
痴線.. 爽到
痴線.. 爽到

幾多運

呢度有邊幾隻係有用?
同埋應該點砌?
我依加放暗宙 亞瑟 光巴哈 後排暗盾 木龍盾 ok?
痴線.. 爽到

幾多運

300到咋..
已上wcl

巴打可唔可以分享下?
你係全攻速型?
血防 等等石係咪冇用?
已上wcl

巴打可唔可以分享下?
你係全攻速型?
血防 等等石係咪冇用?

暗宙 光斧 暗貞 水盾 光雀
其實好睇你記唔記得熟d技
我前排係頭三 主力暗宙 其餘兩隻得6成左右
但水盾有招技係第一rd幫女角擋 所以我會睇情況咁用暗宙搶殺一隻逼佢開時刻同光/暗貞換水盾出黎幫一隻女角頂傷 而暗宙第一rd係反光傷 所以只要我第一rd受既傷唔死就唔需要去開時刻 除左暗槍我其他都贏哂
第二rd我就會將水盾換光雀出黎 因為光雀有招技係只係第二rd幫手擋一下傷 但招技係如果對面出既技係無傷害 e.g miss 佢就會擋到有傷害果下為止 咁樣可以幫我爭取暗宙既存活率
我暗宙4突4速2攻石 其他都係0突4速2攻石
水盾全血 光雀全防石
已上wcl

巴打可唔可以分享下?
你係全攻速型?
血防 等等石係咪冇用?

但水盾有招技係第一rd幫女角擋 所以我會睇情況咁用暗宙搶殺一隻逼佢開時刻同光/暗貞換水盾出黎幫一隻女角頂傷 而暗宙第一rd係反光傷 所以只要我第一rd受既傷唔死就唔需要去開時刻 除左暗槍我其他都贏哂
第二rd我就會將水盾換光雀出黎 因為光雀有招技係只係第二rd幫手擋一下傷 但招技係如果對面出既技係無傷害 e.g miss 佢就會擋到有傷害果下為止 咁樣可以幫我爭取暗宙既存活率
水盾全血 光雀全防石

光雀水盾係邊兩只
已上wcl

巴打可唔可以分享下?
你係全攻速型?
血防 等等石係咪冇用?

水盾全血 光雀全防石

光雀水盾係邊兩只

上左WCL會唔會跌番落黎?
定係上左就世界
已上wcl

巴打可唔可以分享下?
你係全攻速型?
血防 等等石係咪冇用?

水盾全血 光雀全防石

光雀水盾係邊兩只

上左WCL會唔會跌番落黎?
定係上左就世界

會跌
我應該換咩好

硬啲光巴哈
輸出就光瑟
係咪推完普通主線就得
困難同混沌係咪唔洗理佢?

可以專心刷下石先
係咪推完普通主線就得
困難同混沌係咪唔洗理佢?

可以專心刷下石先

我都想問
利申 過緊混沌
都有3星石跌.
4速2攻石又要打到2046..
光雀好似叫荷魯斯 水盾係原生四星
pish
汪仔申左hkgIII

開定個新Post都差唔多
其實未整好D石係咪唔好打競技場?

速666 同速777 係咪差好遠..
頂數值真係好難打..
開定個新Post都差唔多

頂數值真係好難打..

緊係照打, 唔夠打就此方法整勁D角色
你要刷到頂數值真係有撚排先搞掂

頂數值真係好難打..

緊係照打, 唔夠打就此方法整勁D角色
你要刷到頂數值真係有撚排先搞掂

因為我放緊幸運石..
同埋我D英太雞肋唔想變太勁..
限界突破石點先有?
唔夠...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞