[A/I] 新式回合制策略World Cross Saga繁中版 – 馭時之輪

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
Punch
會長++
thanks
抽左一大堆三四星係咪廢?

水盾 - 凱 係唔錯, 其他就麻麻地。
唔駛擔心抽唔到5星 有大把石刷
Punch
會長++
thanks

已加
封測章打咩有
封測章打咩有

轉保底10連抽有送,跟住每日登入都有
封測章打咩有

轉保底10連抽有送,跟住每日登入都有

補圖:
光宙同暗宙
邊隻勁d?
Punch
會長++
thanks

已加

啱啱玩留名
順帶一問會唔會開公會
啱啱玩留名
順帶一問會唔會開公會

開左啦
留個id比會長add你
光宙同暗宙
邊隻勁d?

睇你有多啲光隊員定暗隊員,我自己中意光宙多啲。
因為佢加光隊員20%HP & 命中20%
啱啱玩留名
順帶一問會唔會開公會

開左啦
留個id比會長add你

你係Game搜尋公會 HKG,申請再係呢度留GAME名
啱啱玩留名
順帶一問會唔會開公會

開左啦
留個id比會長add你

Add咗樓主
Game名:Hnchbhsd
啱啱玩留名
順帶一問會唔會開公會

開左啦
留個id比會長add你

Add咗樓主

你係Game搜尋公會 HKG 同埋申請加入
啱啱玩留名
順帶一問會唔會開公會

開左啦
留個id比會長add你

Add咗樓主

加咗了 歡迎歡迎
幾點先打到250石
幾點先打到250石

幾時
幾點先打到250石

幾時

15分鐘左右
光宙同暗宙
邊隻勁d?

嘩 咁光宙配埋送果隻雅典娜咪好爽?
幾點先打到250石

幾時

>>首30次PVP,每次送5粒石 (如果想快D拎石可以直接棄權)
>>任務獎勵,可以拎到唔同材料及石
>>直接推主線 (有5隻角色較自動打好快過關)
光宙同暗宙
邊隻勁d?

送果隻人人都有唔會好勁, 如果你有光巴哈就真係正喇
幾點先打到250石

幾時

>>首30次PVP,每次送5粒石 (如果想快D拎石可以直接棄權)

THX 宜家打..
幾點先打到250石

幾時

THX 宜家打..

PVP姐係競技場?
光宙同暗宙
邊隻勁d?

送果隻人人都有唔會好勁, 如果你有光巴哈就真係正喇

用果舊咩封測石換光巴哈返黎 點睇?
定留住先?
幾點先打到250石

幾時

THX 宜家打..

PVP姐係競技場?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞