[A/I] 新式回合制策略World Cross Saga繁中版 – 馭時之輪

1001 回覆
15 Like 0 Dislike

PVP點出好 想上WCL有冇機

你咁嘅陣點會上唔到WCL
仲要成10隻5星 自己諗啦臭雞

個陣無咩問題,第二回合你都係換隻光雀出黎擋傷,係隻光巴哈唔放前排好似有D蝕底。

或者你可以睇下前排邊隻最慢,搵隻本身快D嘅角入隊,之後第一回合換番出黎。

最慢就係隻暗宙

但我打親都高攻又快

會唔會係因為我冇蘭斯
隻暗宙獲獲最尾/尾2郁 次次都焗住換其他寵

嗯,我都係用隻火弓入場先,之後換暗宙

冇火弓可以拎咩搶先手
得齊格比較快 光巴哈其實快唔快

就咁睇基本數值 (速度比較快)
暗槍 > 火弓 > 暗劍 > 光巴哈 > 光奶 > 火盾 > 洛基
[quote][quote][quote][quote][quote]放晒幸運石 得105運 係咪要繼續強化啲石?
利申 新手

求解答 我除左熟練未升 仲差咩未整 所以咁低運

起碼個星盤要滿哂石啦....
未突破又升唔到LV

依家124運 星盤差20熟練果到未解

請問除左抹布 仲有咩角色推薦放幸運石? 主力果d得唔得?

有d運仔

[quote][quote][quote][quote][quote]放晒幸運石 得105運 係咪要繼續強化啲石?
利申 新手

未突破又升唔到LV

依家124運 星盤差20熟練果到未解

請問除左抹布 仲有咩角色推薦放幸運石? 主力果d得唔得?

都無咩。
主力都可以,你記得打競技場果時換番正常石就得。盡量用「星石交換」果個功能,可以將成套石同第二角色互換。
BTW, 入咗HKGII公會如果今晚6點仲見到RANK唔過10,我就要先踢一踢比位其他巴打入。到時要入番再同我講
發覺啲人好似唔係幾識玩 對面下下想速攻殺我搶哂頭兩格連效果都唔理 點知比我反殺 好易上rank
同路人打共鬥真係燥 反攻 減傷格都唔識搶
同路人打共鬥真係燥 反攻 減傷格都唔識搶

同公會啲人一齊打
發覺啲人好似唔係幾識玩 對面下下想速攻殺我搶哂頭兩格連效果都唔理 點知比我反殺 好易上rank

有腦有高潮
留名入公會

想問下打邊關會出呢樣

想問下打邊關會出呢樣

所有武器進化素材打共鬥出
放晒幸運石 得105運 係咪要繼續強化啲石?
利申 新手
未突破又升唔到LV

星盤滿晒 依家130運 依家係唔係要將幸福石D附屬都轉做+幸運?
換光亞定暗宙好
已申:HKGIII
ID: 晴時多雲偶陣雨
利申 新手
未突破又升唔到LV

星盤滿晒 依家130運 依家係唔係要將幸福石D附屬都轉做+幸運?

當然 理想附屬就係+3/3/3 幸運

PVP點出好 想上WCL有冇機

你咁嘅陣點會上唔到WCL
仲要成10隻5星 自己諗啦臭雞

個陣無咩問題,第二回合你都係換隻光雀出黎擋傷,係隻光巴哈唔放前排好似有D蝕底。

或者你可以睇下前排邊隻最慢,搵隻本身快D嘅角入隊,之後第一回合換番出黎。

最慢就係隻暗宙

但我打親都高攻又快

會唔會係因為我冇蘭斯
隻暗宙獲獲最尾/尾2郁 次次都焗住換其他寵

星盤all in 速石吧
利申 新手
未突破又升唔到LV

得一粒係 +4
利申 新手
未突破又升唔到LV

得一粒係 +4

4星先岩
唔係好明點樣整個幸運隊出黎刷石
有無巴打教下

首先去主線
打第1-6-5 BOSS果關
應該寫著會跌1星HP石

瘋狂打HP石 之後將D HP石合Q晒佢(唔洗理幾LV)
合完50次 去任務度換18粒(3組) 3星幸運石

至於幸運石比邊個帶就無咩所謂
最好就裝係多星洞既人,因為星洞愈多,幸運加成愈多
又或者你可能抽倒隻抹布(3星 暗史來母) 就裝晒落佢度 再幫佢強化,突破
當隻抹布開晒D洞,好似可以有204運

以上只係第1步,之後就係打星期一同五既每日物語(出幸運石) 慢慢升D幸運石上去

有人會問,點解幸運咁重要,因為打主線D石,剩係3星石先會出倒最高附屬
E.G 攻擊+9, 速度+7

希望唔會TOO LONG DIDNT READ

姐係主線後面會打到4,5星既石而唔係最高附屬?高幸就會出到高星高附屬?

未見過4,5星石 唔係好知
我估3星up 都應該出倒
高幸應該影響出箱機率
利申:我都係新手 靠爬文長知識
換光亞定暗宙好

隊野偏慢 我係你會考慮速度高嘅角色
利申 新手
未突破又升唔到LV

得一粒係 +4

4星先岩

我一粒4星都冇
btw 如果你果5隻人加埋未夠500幸
D人建議打10體力 boss果關
至於效果有冇唔同就自己睇
利申 新手
未突破又升唔到LV

得一粒係 +4

4星先岩

我一粒4星都冇
btw 如果你果5隻人加埋未夠500幸
D人建議打10體力 boss果關
至於效果有冇唔同就自己睇

我用3粒3星合上去
要500幸?
我以為加埋過300就得
換光亞定暗宙好

有無推介
換光亞定暗宙好

有無推介

基本數值 (速度比較快)
暗槍 > 火弓 > 暗劍 > 光巴哈 > 光奶 > 火盾 > 洛基
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞