[A/I] 新式回合制策略World Cross Saga繁中版 – 馭時之輪

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
暗宙玩雜色隊

PVP點出好 想上WCL有冇機

你咁嘅陣點會上唔到WCL
仲要成10隻5星 自己諗啦臭雞

個陣無咩問題,第二回合你都係換隻光雀出黎擋傷,係隻光巴哈唔放前排好似有D蝕底。

或者你可以睇下前排邊隻最慢,搵隻本身快D嘅角入隊,之後第一回合換番出黎。
暗宙玩雜色隊

其實依家要玩純色都唔易,又缺突破石。玩雜隊其實無問題。
放晒幸運石 得105運 係咪要繼續強化啲石?
利申 新手

唔係計一隻,應該計一隊
我都係新手

我見人地果隻有204運 唔知點升

呢隻就係抹布?
暗宙玩雜色隊

無左張圖
咁樣係咪無問題
利申 新手

唔係計一隻,應該計一隊
我都係新手

呢隻就係抹布?

利申 新手

唔係計一隻,應該計一隊
我都係新手

呢隻就係抹布?

是的
暗宙玩雜色隊

無左張圖
咁樣係咪無問題

你隊野有D慢
利申 新手

唔係計一隻,應該計一隊
我都係新手

呢隻就係抹布?

是的

有咩特別
最難搞原來係突破石
利申 新手

唔係計一隻,應該計一隊
我都係新手

呢隻就係抹布?

是的

有咩特別

隻野本身自帶幸運度高,可以疊到200幾幸運。
D人拎黎刷石
最難搞原來係突破石

我覺得主動技石、被動技石同隊長技石都好難搞
利申 新手

唔係計一隻,應該計一隊
我都係新手

呢隻就係抹布?

是的

有咩特別

隻野本身自帶幸運度高,可以疊到200幾幸運。
D人拎黎刷石

我疊極都係得107運
巴打們第時會唔會轉玩日版?日版就黎有週年活動 同埋爛橙代理台版 有啲驚
利申 台版課左一pack

台版暫時OK D石都送得幾多
唔知之後出新角D機率有幾多

一直放置緊日版
如果爛橙生性就玩台版
因為無咁得閒搞兩個ac
巴打們第時會唔會轉玩日版?日版就黎有週年活動 同埋爛橙代理台版 有啲驚
利申 台版課左一pack

台版暫時OK D石都送得幾多
唔知之後出新角D機率有幾多

一直放置緊日版
如果爛橙生性就玩台版
因為無咁得閒搞兩個ac

一週年果時我會去下日版刷首抽
因為真係驚爛橙會整衰隻GAME
畢竟我學生時代都有玩過好多佢代理既GAME 好多都收左皮
All in晒2000石之後好失落

個陣無咩問題,第二回合你都係換隻光雀出黎擋傷,係隻光巴哈唔放前排好似有D蝕底。

或者你可以睇下前排邊隻最慢,搵隻本身快D嘅角入隊,之後第一回合換番出黎。

最慢就係隻暗宙

最慢就係隻暗宙

但我打親都高攻又快

最慢就係隻暗宙

但我打親都高攻又快

會唔會係因為我冇蘭斯
隻暗宙獲獲最尾/尾2郁 次次都焗住換其他寵
[quote][quote][quote][quote]放晒幸運石 得105運 係咪要繼續強化啲石?
利申 新手

求解答 我除左熟練未升 仲差咩未整 所以咁低運

最慢就係隻暗宙

但我打親都高攻又快

會唔會係因為我冇蘭斯

嗯,我都係用隻火弓入場先,之後換暗宙
[quote][quote][quote][quote]放晒幸運石 得105運 係咪要繼續強化啲石?
利申 新手

起碼個星盤要滿哂石啦....
未突破又升唔到LV

最慢就係隻暗宙

但我打親都高攻又快

會唔會係因為我冇蘭斯

嗯,我都係用隻火弓入場先,之後換暗宙

冇火弓可以拎咩搶先手
得齊格比較快 光巴哈其實快唔快
[quote][quote][quote][quote][quote]放晒幸運石 得105運 係咪要繼續強化啲石?
利申 新手

起碼個星盤要滿哂石啦....
未突破又升唔到LV

依家124運 星盤差20熟練果到未解

有d運仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞