[A/I] 新式回合制策略World Cross Saga繁中版 – 馭時之輪

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
竟然出左台版隻fame會翻生
日版擋左一大堆5星都唔知有咩用
黑劍 黑槍
光宙 雅典
用封幣換亞瑟定黑宙好
竟然出左台版隻fame會翻生
日版擋左一大堆5星都唔知有咩用

日版出果時我已經覺得設計得幾好,後尾啲更新又多咗活動同唔同角色,真心算係隻好GAME,係細廠同無咩宣傳先無咩人玩。

已2次10抽,4隻有3隻都唔係主流,洗唔洗重玩
忍唔住重刷左
HKG公會巴打可唔可以踢左「臭皮」
再加返「蝗國」落去 已經申請左

搞掂

唔該巴打

5隻5星

5隻5星

開得局
邊隻係黑劍黑槍
邊隻係黑劍黑槍

隻野右下有圖案

而家個陣容係咁 應該點排/先邊隻

而家個陣容係咁 應該點排/先邊隻

光宙 暗劍 光盾

暗盾 (是撚旦/5星)

你已經係好好彩
20抽有2隻5*
我驚你重刷洗多十次都無咁好彩
公會FULL左 有冇新公會再開
BTW, 留名新玩

5隻5星

4首抽+2保底都3隻啦,見到第一頁首抽推薦

5隻5星

串嘴

5隻5星

串嘴

一隻五星抽左我六十抽
頂剛又抽到把五星武又係無人用得到
明明有那個職業但都不比用

抽角色囉

剛剛抽左1千石得隻火鳥 都係用唔到
請問封測那些銀仔全拿夠不夠換人同換武
屌仲有一次5星無抽就無左
大陽值得抽?
4級石主屬最高係16?
我有粒4級攻石19主屬
頂剛又抽到把五星武又係無人用得到
明明有那個職業但都不比用

抽角色囉

剛剛抽左1千石得隻火鳥 都係用唔到
請問封測那些銀仔全拿夠不夠換人同換武

交換所睇
15幣 一個人
10幣 一把武

公會:九龍城寨
歡迎d rk巴絲入黎 係訊息註明lihkg 巴打就得!

想問咁樣既話 封章換暗龍定其他好?
同埋想問暗劍應該點用先好 佢pvp成日比人兩三下就秒左
我想問 強化妖精係用黎餵比角色升級?搵唔到地方食

開星盤 中間個強化用

開星盤 中間個強化用

thx
有啲隱蔽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞