[I/A]遊戲王Duel Links [10] 第一次1001開post

1002 回覆
2 Like 2 Dislike
仆佢個街光頭佬死都唔跌SR怪出黎

光頭佬: 你想要sr怪? 我俾肥喪屍你~!

肥喪屍先罕

d sr 怪有咩用 可以組咩deck

張光頭仔用來組墓守,條虫可以用來刷分用,其他暫時
我想知依家level上限去到幾多?

missions 50 ,人物 30

咁樣好快解完任

12個人物都升到30lv要唔少時間,升曬好多石用
栗子係咪真係必須要抽?抽左10幾 pack 都無 灰灰地

我抽剩68包仲未中栗子
??#[/quote]
張光頭仔用來組墓守,條虫可以用來刷分用,其他暫時[/quote]
除左海馬手制 墓守 蟲蟲

仲有d 咩必擦既建議

唔該巴打
我想知依家level上限去到幾多?

missions 50 ,人物 30

咁樣好快解完任

12個人物都升到30lv要唔少時間,升曬好多石用

我玩左50日都係得4隻30

求 ching 評下

評嘅價值都冇喎
目前卡通deck得惡魔有用 其他全廢卡
??#

張光頭仔用來組墓守,條虫可以用來刷分用,其他暫時[/quote]
除左海馬手制 墓守 蟲蟲

仲有d 咩必擦既建議

唔該巴打[/quote]
睇你手頭上有咩咭,同埋想玩咩咭組,除左手制係百搭既之外,其他基本上都係要配合主題 eg白龍墓守機器神鷹燒血碌爆deck

肥喪屍先罕

張光頭仔用來組墓守,條蟲可以用來刷分用,其他暫時

傻啦 天邪鬼deck聽過未
栗子係咪真係必須要抽?抽左10幾 pack 都無 灰灰地

我抽剩68包仲未中栗子

一係刷兩張遙控器做代替

我主要玩雙海龍

想研發其他卡組
求巴打指點

肥喪屍先罕

啱啱玩果陣見過一副,果陣望落好新奇,實戰未遇過

肥喪屍先罕

啱啱玩果陣見過一副,果陣望落好新奇,實戰未遇過

我都只係打過兩次 一次係開頭鬥裝備 一次係出左鏡壁
兩次都俾屌打

組成成本太貴 冇咩人會組

我主要玩雙海龍

想研發其他卡組
求巴打指點

冇人同你逐張執啦
砌完再post上黎求評好過

Btw副海龍2-4係唔會落架喎
屌階段50拎唔到任務d石

一開game成堆任 諗住打幾場就會拎到
點知清曬路人都冇得拎

一開game成堆任 諗住打幾場就會拎到
點知清曬路人都冇得拎

上到遊戲王仲要斷線走場係咩玩法

咁撚多任但解唔副 心諗做乜鳩

今次個週任明益新手

利申:階段26
每週任達到第x階段
一早過左

咁撚多任但解唔副 心諗做乜鳩

今次個週任明益新手

利申:階段26

多左好多項每週任務
但“Reach Stage 6~20”解唔到,我而家Stage 4x
npc既卡係咪遲d會出的?
亞特蘭提斯
配水障應該...
個每周任務係點
我已經39階段佢要我升上10階段係咩料
npc既卡係咪遲d會出的?
亞特蘭提斯
配水障應該...

仲有異仔
一出齊齊落3
杏子冇卡
諗住埋尾
3張裡守備用守封
開著張隱形天使
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞