[I/A]遊戲王Duel Links [10] 第一次1001開post

1002 回覆
2 Like 2 Dislike
啱先google 先知原來有個不成文規定係如果召到究極大飛蛾嘅話對手就要投降

以前玩卡都係咁
屌那星, 邊有可能出到

係咪姐係青眼究極龍? 岩岩玩有條友出到 不過我最後贏左佢

究極大飛蛾
羽蟻有隻怪獸要搞一大輪野先出到既3千幾攻
啱先google 先知原來有個不成文規定係如果召到究極大飛蛾嘅話對手就要投降

以前玩卡都係咁
屌那星, 邊有可能出到

究極大飛蛾
有隻怪獸要搞一大輪野先出到既3千幾攻
有冇人可以講解下張魔法史萊姆點用
睇完個效果都唔明
睇完個效果都唔明

二重怪獸:第一次召喚,普通無效果怪獸
下一回合撳佢召多次,變成有效果

唔關事, 簡單講, 天邪鬼效果只可以影響加減數
乘除唔受影響

原來係咁, thank you
睇完個效果都唔明

二重怪獸:第一次召喚,普通無效果怪獸
下一回合撳佢召多次,變成有效果

作用係?
變黎變去有咩用

無作用,再召出效果就要慢一局,我以前GX年代唔見人玩二重

新卡唔知

仲有門守護神

仲有門守護神

守護神咩來

仲有門守護神

守護神咩來

三魔神合體

請問點解我用暴風轉左對方做守備
之後佢可以即刻轉返做攻擊嘅?

人地隻帝王海馬之前已經係場上 梗係可以轉攻擊
你想防守 應該等佢發動攻勢先出暴風

人地隻帝王海馬之前已經係場上 梗係可以轉攻擊
你想防守 應該等佢發動攻勢先出暴風

至少要入左battle round先發動
你main round發動緊係轉到

原來係咁,我頭先一邊扮做野無留意未到battle round
唔該晒兩位巴打

以前玩卡都係咁
屌那星, 邊有可能出到

究極大飛蛾
有隻怪獸要搞一大輪野先出到既3千幾攻

6turn
副loaner deck 終於有一副勁 次次都係整啲三十張卡鳩deck 打條撚咩

點先有遊戲個灰影?
屌你老味
撞到個2粟子2面具2納祭3鏡壁,打鳩毛
屌你老味

阿仲有2隻軍曹

點先有遊戲個灰影?

贏3000場

點先有遊戲個灰影?

無記錯係贏3千場(電腦場,全部pvp唔計,好似係)
屌你老味

阿仲有2隻軍曹

冇軍曹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞