[I/A]遊戲王Duel Links [10] 第一次1001開post

1002 回覆
2 Like 2 Dislike
玩左1-2日,想問下關於抽卡野
根據呢個PO第一頁同上網搵既資料,
似乎新手抽第2個pack會易D組隊(海龍deck),
但係1,3果個抽既卡後期會有用D (4太新,冇咩資料)
所以想請教下而家會建議新手抽第2pack組海龍deck好,定係抽1,3(or 4)好?

2夠你應付到黃金甚至白金,可以早啲拎到成功感
1始終都要抽,但要多卡配合
3都要抽,不過30/3會收pack 1,2,所以抽左一次1、2先,3遲啲先抽
4可以唔理住,啲牌對新手無咩用

個人建議2 》1 》》3 》》》》》》4

我係2 再 3抽張鏡壁, 3有帝王海馬加強海隊

因為1,2仲個零月收埋,抽定先個心定啲
有冇人覺得白金啲人仲難打過 遊戲王啲人

一黎遊戲王級好多人係玩fun deck
二黎太多人靠斷線上遊戲王 十場有五場對面都係少少逆風/就快輸就斷日文名果堆仲玻璃心過中國人

反而白金有啲deck 就真係勁 三栗子 三鏡壁 三軍曹 打極都仲有
搵人加我,唔知紅帽男送俾邊個好
交換小智
060 935 576
除左刷控制器, 仲有咩需要刷?
定係為左刷d技番黎
求問 納祭到點入手 ,兩個月冇玩依加玩反

柏加索斯活動,草分拎柏加索斯同納祭,副deck本身有一張,加埋草分拎一張,加埋有兩張
除左刷控制器, 仲有咩需要刷?
定係為左刷d技番黎

禁入去每個人物既獎勵,睇有咩啱自己用,手制只係百搭所以多人要,玩唔同牌組要既咭同要刷既人都唔同

SR被社長鎖咗?
終於到我上到遊戲王啦
遊戲都要好起手先好刷其實
成日俾佢隻2500幻獸屌死
頭一兩turn融合倒就死左一半
最近想睇返遊戲王
利申細個有玩實卡數但冇乜點睇
有邊幾場戰役好睇可以介紹下
方便可以講埋第幾集

利申 睇左最尾遊戲vs遊戲同埋海馬vs遊戲(城之內訓醫院 果段)

決鬥都市 城之內對馬利克
最後城之內召到鐵騎士基亞直接攻擊就贏但係可惜暈低先
打海馬
我5000血
2隻貓耳係場
佢3隻怪

佢出控制器拎我1隻貓對撞
之後2隻怪打我唔死
再下rd比佢打死左
掛住有色匙
唔夠普通匙打傳送門
有冇網睇到刷分用既卡組,宜家用魔導淨係識打杏子同d廢j
新手,見上面有人問抽咩包好,巴打都答抽海龍包,之後先抽其他

我去巴哈度睇又有2種講法,一係抽海龍包砌海龍DECK先,一係抽其他包,抽啲通用既勁卡

如果唔係急住打PVP,先抽通用既勁卡係唔係好啲
掛住有色匙
唔夠普通匙打傳送門

Same
想問點解我到左stage 20都未解到龍崎

好似21先正式開始解

好似21先正式開始解

Thx

SR被社長鎖咗?

求卡組

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞