[I/A]遊戲王Duel Links [10] 第一次1001開post

1002 回覆
2 Like 2 Dislike
提提大家 轉頭1-3例維;
例維後重置pvp,為KC盃做準備可衝rk
4場
20張卡抽成半都唔見2張是但1隻魔導獸

魔導獸唔係咁抽
用skill啦

放左兩隻魔導獸 有低抽有光抽
先攻後攻都好 間中就會第一turn傷害唔夠1800
第二turn就收皮

闇指名者、依西斯石板
新手岩岩玩,0認識想請教下抽新卡返嚟揀auto 編輯卡組夠唔夠做 我淨係用暗遊戲卡組

都要視乎你抽咩卡返黎;
前中期夠做,去到stage廿幾麻煩d
50stage攞唔到石似係bug咗 ,又或者轉頭佢想提升stage上限
新手岩岩玩,0認識想請教下抽新卡返嚟揀auto 編輯卡組夠唔夠做 我淨係用暗遊戲卡組

都要視乎你抽咩卡返黎;
前中期夠做,去到stage廿幾麻煩d

我聽你地講抽左好多第二包卡,但完全唔知係咩嚟 亂玩中
4場

魔導獸唔係咁抽
用skill啦

第二turn就收皮

闇指名者、依西斯石板

黑起上黎 魔導獸x2 指名者x3都抽唔到
最黑係人地先攻 自己起手有魔導獸
想壓一壓血唔召住 下一輪即刻兩隻怪+裝備過4000攻

通常有就出嫁啦
咁貪心
另外想問下一般放幾多張卡?我放晒30張
另外想問下一般放幾多張卡?我放晒30張

[img]http://i.imgur.com/aPZKJYl.jpg[img/]

fun deck 好好玩同埋都贏到唔少人

頂頭先禁錯制 風林火山fun deck
4場

魔導獸唔係咁抽
用skill啦

第二turn就收皮

闇指名者、依西斯石板

通常有就出嫁啦
咁貪心

黑起上黎個個都有,你咁計無得講;
起始魔導唔壓血,之後3闇指,都有1000血分
個每周任務係點
我已經39階段佢要我升上10階段係咩料

升一階就有

但問題係50個啲老手冇得拎呀

佢都係想俾新手追下

好彩留喺49 , 食哂
4場

魔導獸唔係咁抽
用skill啦

第二turn就收皮

闇指名者、依西斯石板

通常有就出嫁啦
咁貪心

黑起上黎個個都有,你咁計無得講;
起始魔導唔壓血,之後3闇指,都有1000血分

變左咁長

我係45上46
要用杏子打
冇技
又維護了
個每周任務係點

升一階就有

佢都係想俾新手追下

好彩留喺49 , 食哂

應該3日內會改50既拎到
提提大家 轉頭1-3例維;
例維後重置pvp,為KC盃做準備可衝rk

重置完要打下上去拎石
個每周任務係點

升一階就有

佢都係想俾新手追下

好彩留喺49 , 食哂

唔排除佢下星期weekly都係一樣
個每周任務係點

升一階就有

佢都係想俾新手追下

好彩留喺49 , 食哂

唔排除佢下星期weekly都係一樣

咁就輸哂
個每周任務係點

升一階就有

佢都係想俾新手追下

好彩留喺49 , 食哂

應該3日內會改50既拎到

岩岩升級拎完一次
如果之後賠多次就發

4場

最膠留言之一
4場

魔導獸唔係咁抽
用skill啦

第二turn就收皮

你地玩魔導獸係咪裝減一千攻就可以直接攻擊果把弓一招殺
如果人地有d破壞怪獸既卡咪仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞