[I/A]遊戲王Duel Links [10] 第一次1001開post

1002 回覆
2 Like 2 Dislike
gamewith個模擬決鬥咩事
chatroom/巴哈見到有人講
靈魂龍/貓耳/一括變換/連線斷線問題已fix
招好友 留名 火球鼠 228-687-159

更新前還可以刷,更新後已修復。你懂的
利申 已更新

利申 已更新

堅定流呀我依西絲仲有排抄

利申 已更新

未更咪流 更完咪堅

利申 已更新

未更咪流 更完咪堅

公平咩我一張亞馬遜女劍士/巫女都未刷到
是咁的
有冇人汁過副魔術箱
用雷仙人之類既送俾對面再打返起,然後用補血變扣血果張野

要反轉雷仙人個下殺到佢 即係三千dam
如果唔係一落墓就自扣五千
風險太大 玩唔過

利申 已更新

未更咪流 更完咪堅

公平咩我一張亞馬遜女劍士/巫女都未刷到

更正一點
遊戲內8個更新檔dl後可繼續刷;
app/play store更新1.30後已fix不能刷

我已更新沒法測試,若有需要的巴打請盡情刷才更新
屌你老母
刷撚左"神鷹的狩獵場"半個月有多
仆街哂撚曬我D鎖匙
仲未出比我屌那星

屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母

有神鷹狩獵場咩?請問邊度刷?

孔雀舞 技

刷是撚旦一個傳奇決鬥者有機率掉落

技又唔難出 d咩命運抽牌 巨大決戰 神鷹 都出晒
但控制器一張都無 其他sr都2張up
屌你老母海馬

全部都無
泛用技就出一堆

三招技都有加四張手制不過得一張光頭佬同巫女

屌哂你地老母呀
乜春技乜春手制都無

講到好似得你冇咁
屌你老母我都冇呀屌你老母屌爆你老母個大西瓜呀
屌, 成日撳錯唔開審神官效果, 搞到差D輸
屌, 成日撳錯唔開審神官效果, 搞到差D輸

我有次反擊成功 用同路人炸對面隻魔神到返我就可以完場
但太激動炸走左自己隻審神 之後送分俾對面
屌你老母
刷撚左"神鷹的狩獵場"半個月有多
仆街哂撚曬我D鎖匙
仲未出比我屌那星

屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母

有神鷹狩獵場咩?請問邊度刷?

孔雀舞 技

刷是撚旦一個傳奇決鬥者有機率掉落

其實神鷹好易破
刷到技之後一直冇用過

是咁的
1.3version 之後靈魂龍bug廢左
要自己手動更新先會變1.3version
想刷卡就唔好手多去appstore/play更新

利申 已更新

咪玩啦 岩岩先用貓耳刷完lv40 穩定6000分
自動更新
7星怪蓋牌時,可唔可以發動王者的看破/威壓之力?

No

No

蓋牌唔當召喚成功
人如其名
遊戲內已有公告,未更新1.30就盡快刷,舊1.20會逐漸強制更新
終於上到遊戲王

是咁的

一入驚就自動download

是咁的

一入驚就自動download

game dl果舊冇問題
係入store dl先會中伏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞