[I/A]遊戲王Duel Links [10] 第一次1001開post

1002 回覆
2 Like 2 Dislike

魔導幾勁上到白金 仲有冇野可以改進副deck

換晒做宇宙女王更好

宇宙女王貴撚到

想問下點樣攞多2隻黑魔導女孩
求加好友打小智!!
我ID 945 500 489
萬分感激,會互送!!

魔導幾勁上到白金 仲有冇野可以改進副deck

換晒做宇宙女王更好

宇宙女王貴撚到

想問下點樣攞多2隻黑魔導女孩

打杏子會跌

更新左用貓耳deck打海馬40lv會照打
想問神鷹狩獵場我係咪用舞就得?
打極都唔跌

仲要連靈魂龍bug 都fix埋
以後唔使再刷海馬
打極都唔跌

要打gate 果D人
跌唔跌就睇運
打極都唔跌

要打gate 果D人
跌唔跌就睇運

thx
我想問係咪淨係得臭西屍先用到靈魂龍bug

仲要連靈魂龍bug 都fix埋
以後唔使再刷海馬

屌 唔怪得
米巴真係好鍾意雷魔神
其實靈魂龍個bug都預咗會fix,係遲同早問題,有需要有匙的話點解唔趁上個活動刷定先?
以前無靈魂龍/貓耳方法果時咪又係咁打 ,未必咁穩同無咁多箱,但唔係話無得打囉
醒戰7武器獅馬4星蟲黃泉船都打到啫
有冇納祭deck可以參考下?
其實靈魂龍個bug都預咗會fix,係遲同早問題,有需要有匙的話點解唔趁上個活動刷定先?
以前無靈魂龍/貓耳方法果時咪又係咁打 ,未必咁穩同無咁多箱,但唔係話無得打囉

求教

我呢排先玩番 岩岩先拎到凡骨就無bug用
屌你老未
納祭魔真係好狗
點counter呢張卡

太多方法,黃泉船、同路人、突擊指令、旋風拆裝、新pack怪搶佢⋯⋯

用埋單眼佬心靈透視加軍曹既納祭魔就好難打

透視封後場都可以照解放新pack怪吸佢,又可以照突擊佢,又可以照用船撞佢,又可以照旋風爆佢裝殺佢,再唔係栗子球佢之後裝把重力斧畀佢等佢扭唔返直慢慢解

真係好多方法喎

如果玩納祭果個有耐性用細怪同你猜波,用鏡壁同路人風暴栗子球防你爆細怪,等你無乜手牌或者出大怪果陣先玩一波,解到一隻納祭都解唔到第二隻,加上得果4000血,納祭魔隊就係幾穩

所以話,一洗濕左個頭,就好難番頭
無腦刷7,8千分, d人嘆慣梗係屌啦
但官方心諗,咁易比你刷到勁卡,仲洗出黎行?

求教

我呢排先玩番 岩岩先拎到凡骨就無bug用

其實上面都半副deck
諗方法清怪企場,防手掣,融合儀式咩都出下,最後搵方法打5000dam,無6箱都4-5箱

btw,之前靈魂龍唔一定要玩凡骨,我果副就無凡骨
新賣卡系統唔識用
隻隻中文都識 擺埋一齊就唔知講乜

第一個option 同以前一樣
第二個option 係清N R卡以前舊option 賣唔出個啲

兩個都應該唔洗setting 就咁tick完就賣就得
新賣卡系統唔識用

第二個option 係清N R卡以前舊option 賣唔出個啲

唔明更新左點禁
假設我而家有3張普通卡+3張閃卡,全部同名
我禁賣卡個制,佢有3個選擇(普通、閃卡、鑽面),我全部set上限係3
我點先可以教佢total留3張,先留鑽面、然後閃卡、普通?
新賣卡系統唔識用

唔明更新左點禁
我禁賣卡個制,佢有3個選擇(普通、閃卡、鑽面),我全部set上限係3

唔洗set
新賣卡系統唔識用

第二即係三亮面三普通
佢會同我都清3普通?

Yes
新賣卡系統唔識用

唔明更新左點禁

唔洗set

同埋係第二個選項 第一個係以前嗰個
關於新賣卡系統第二個選項要注意嘅係睇下有冇普卡係入緊deck而閃卡冇入
我估咁樣會有機會賣走張閃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞