[I/A]遊戲王Duel Links [10] 第一次1001開post

1002 回覆
2 Like 2 Dislike
雖然無咩參考價值,但見個個都post
融合到就8箱

跟住連中兩張SR
今次rk得一星期,唔知KC盃計唔計埋今次
融合到就8箱

3-1點拎?

基斯掉落
融合到就8箱

3-1點拎?

刷盜賊基斯,新卡黎(好似係
其實上到遊戲王total係咪得150石?
除左第一次拎個icon, 之後幾屆其實有咩用

巴閉law 英雄主義 疊馬

巴閉law 英雄主義 疊馬

今屆去到27/2, 得一個星期沖
都係KC盃沖算 好哂時間

求幫手汁汁

求幫手汁汁

放錯

打左十幾場 呢副deck唔易刷
起手幾round內要有貓仔 中段左右要有兩隻貓仔
而且中段前仲要抽到力場 而海馬有兩張手制
Last round裝裝備時好大機會被龍卷拆 淨係上到3000+攻
所以我加多左張魔法干擾
試過有次捱到last round 海馬淨係用過一張手制
但我埋左一張魔法干擾一張力場
唔夠位裝裝備 結果唔夠攻贏海馬

所以你要靠倉鼠守 強欲 天使弓 快手抽牌

我依家跟緊呢副
https://youtu.be/PyO0i9O-yzo
好唔穩

可以轉用力量

巴打副deck係點可唔可以借黎參考

依副穩好多, 當然冇咁平民

可以一路清怪減輕好多抽唔到貓耳既壓力, 唔係得死守

真係穩左好多 捱到貓耳同力量場地上場
但唔記得召隻青眼出黎就儀式左佢
手鏡作用係未就係counter 路人39rank 守護者deck
想請問第一包幾時下架???有人話今個月尾有人話下個月...
玩到40幾級
見到d傳奇路人係lv10真係冇心機打
想請問第一包幾時下架???有人話今個月尾有人話下個月...

三月尾

我依家跟緊呢副
好唔穩

可以轉用力量

留番對面隻青眼黎破萬攻?

500覺醒戰士加自己隻白龍3000攻, 再加力量轉對面白龍1500攻俾自己就5000,兩張裝備魔法各加1500攻最後8000攻, 我落左張counter count佢一張龍卷, 佢仲會有一張俾佢炸, 所以最後應該有6500攻直擊拎過5000攻既分

我依家跟緊呢副
好唔穩

可以轉用力量

呢副deck無粟子波同兩條船有無得諗
玩到40幾級
見到d傳奇路人係lv10真係冇心機打

我見到會好開心

可以轉用力量

呢副deck無粟子波同兩條船有無得諗

我果副無栗波同船

頂,我重諗住27號KC盃先一次過打

組好了
特登用石抽左幾輪為左要多張淺葬

係未有長眠谷嘅情況下 淺葬同墓守勁夾

頂,我重諗住27號KC盃先一次過打

呢幾日唔打,咪星期一先打
我係打到上去先話下週重置,如果唔係我都懶得打定,等下星期先打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞