[I/A]遊戲王Duel Links [10] 第一次1001開post

1002 回覆
2 Like 2 Dislike
屌你老未
納祭魔真係好狗
點counter呢張卡
https://www.youtube.com/watch?v=Tdtz5p2eBH4
遊戲王GX既卡 好撚期待啊!!!!!
屌你老未
納祭魔真係好狗
點counter呢張卡

太多方法,黃泉船、同路人、突擊指令、旋風拆裝、新pack怪搶佢⋯⋯
屌你老母
刷撚左"神鷹的狩獵場"半個月有多
仆街哂撚曬我D鎖匙
仲未出比我屌那星

屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母
屌你老母
仆街哂撚曬我D鎖匙
仲未出比我屌那星

屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母

有神鷹狩獵場咩?請問邊度刷?
屌你老母
仆街哂撚曬我D鎖匙
仲未出比我屌那星

孔雀舞 技
屌你老未
納祭魔真係好狗
點counter呢張卡

太多方法,黃泉船、同路人、突擊指令、旋風拆裝、新pack怪搶佢⋯⋯

用埋單眼佬心靈透視加軍曹既納祭魔就好難打
屌你老未
納祭魔真係好狗
點counter呢張卡

透視封後場都可以照解放新pack怪吸佢,又可以照突擊佢,又可以照用船撞佢,又可以照旋風爆佢裝殺佢,再唔係栗子球佢之後裝把重力斧畀佢等佢扭唔返直慢慢解

真係好多方法喎
屌你老母
仆街哂撚曬我D鎖匙
仲未出比我屌那星

孔雀舞 技

刷是撚旦一個傳奇決鬥者有機率掉落
屌你老未
納祭魔真係好狗
點counter呢張卡

透視封後場都可以照解放新pack怪吸佢,又可以照突擊佢,又可以照用船撞佢,又可以照旋風爆佢裝殺佢,再唔係栗子球佢之後裝把重力斧畀佢等佢扭唔返直慢慢解

真係好多方法喎

方法係大把
但始終要兩張卡先殺到係比較難
所以船係最有效益
白金2遇到個痴線佬,3盾牌3面具
屌你老母
仆街哂撚曬我D鎖匙
仲未出比我屌那星

孔雀舞 技

技又唔難出 d咩命運抽牌 巨大決戰 神鷹 都出晒
但控制器一張都無 其他sr都2張up
屌你老母海馬

3盾佬好rich

3盾佬好rich

根本係黎報復社會
886 782 519
想要小智
886 782 519
想要小智

見到你add我了
已經加左
我係004-081-280
歡迎add~日日派
屌你老母
仆街哂撚曬我D鎖匙
仲未出比我屌那星

孔雀舞 技

屌你老母海馬

全部都無
泛用技就出一堆

三招技都有加四張手制不過得一張光頭佬同巫女

3盾佬好rich

我果副
我玩玩下放棄了,成日俾人睇底褲
想問靈魂龍點刷?
已經有凡人意志
係咪一定要用孔雀舞打?
是咁的
有冇人汁過副魔術箱
用雷仙人之類既送俾對面再打返起,然後用補血變扣血果張野
想問下限定解除白龍要點砌

用限定解除點解唔用千手/音速鳥?
又可以拉卡(壓縮卡組) 又唔洗扣血

冇就當我冇講過啦
用限定解除既話就換返白龍儀式魔法+千手+音速鳥出黎,其他大同小異

我呢副其實核心係玩王者看破,睇下有冇其他巴打有d 更平民既組法啦

打靶龍係咪換1700攻嘅就得
見到有力量 但唔夠錢買
想問靈魂龍點刷?
已經有凡人意志
係咪一定要用孔雀舞打?

https://www.youtube.com/watch?v=DxGZdMYPz2Y
屌你老母
仆街哂撚曬我D鎖匙
仲未出比我屌那星

孔雀舞 技

屌你老母海馬

全部都無
泛用技就出一堆

三招技都有加四張手制不過得一張光頭佬同巫女

屌哂你地老母呀
乜春技乜春手制都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞