[I/A]遊戲王Duel Links [10] 第一次1001開post

1002 回覆
2 Like 2 Dislike
屌你老味
撞到個2粟子2面具2納祭3鏡壁,打鳩毛

1栗子1面具2納祭0鏡壁

近排先玩,真係俾呢d屈死
雖然有幸跟到納祭活動拎到2套,但對住呢d依然冇還手之力
金蘋果+暗場
除左上星期個底+1000分
再之前有冇試過加分的
除左上星期個底+1000分
再之前有冇試過加分的

屌你老味

玩左一個月都係咁
Pack 2 pack 1都抽到尾先抽曬
Pack 3而家抽左90包

我得pack4唔需要自動reset

嚇到個心離一離
點解啲人咁多鑽閃卡
點解啲人咁多鑽閃卡

係囉 玩咁耐一張都無
點解啲人咁多鑽閃卡

有都要睇咩卡架
So far我有四張 四星蟲 封墓速攻 暴君龍 同守墓長老
但張張都唔會落刷分/auto deck幫手加分
點解啲人咁多鑽閃卡

係囉 玩咁耐一張都無

200分,豪比佢啦
屌你老味

玩左一個月都係咁

同病相憐
Pack3而家都係抽左4UR SR就一半都未抽曬

pack4中左張金蘋果就唔想再抽鳥
2隻ur話知佢死
pack3仲磨緊,100包未有鏡壁
抽到半路諗諗下都係抽埋pack1先,
差100包,但pack1就快完,未有粟子同雀
屌你老味

玩左一個月都係咁

同病相憐
Pack3而家都係抽左4UR SR就一半都未抽曬

pack4中左張金蘋果就唔想再抽鳥
2隻ur話知佢死
pack3仲磨緊,100包未有鏡壁
抽到半路諗諗下都係抽埋pack1先,
差100包,但pack1就快完,未有粟子同雀

我pack1都抽到尾50 都未有栗雀

屌你, 唔知今日行咩狗屎運
一入game見到卡商有力量, 0秒買左
之後見到光頭佬, 得30lv
點知刷完出左隻光頭佬!!!
差隻女巫.. 同埋要等卡商出墓守料
新手一問 請問點解用credit card 課金課唔到?佢話purchase can not be complete ?張卡冇問題

Thanks
大家用咩deck刷海馬 起手無貓仔或者回血之矛就好似已經輸左
有無巴打分享墓守deck
大家用咩deck刷海馬 起手無貓仔或者回血之矛就好似已經輸左

跟唔到第一副砌?
仲有冇巴打玩神鷹?
仲有冇巴打玩神鷹?

比人拆左個埸成副deck企左係到
仲有冇巴打玩神鷹?

比人拆左個埸成副deck企左係到

咁恐龍都係啦 同埋邊會場場都咁好彩

跟唔到第一副砌?

打左十幾場 呢副deck唔易刷
起手幾round內要有貓仔 中段左右要有兩隻貓仔
而且中段前仲要抽到力場 而海馬有兩張手制
Last round裝裝備時好大機會被龍卷拆 淨係上到3000+攻
所以我加多左張魔法干擾
試過有次捱到last round 海馬淨係用過一張手制
但我埋左一張魔法干擾一張力場
唔夠位裝裝備 結果唔夠攻贏海馬

所以你要靠倉鼠守 強欲 天使弓 快手抽牌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞