[I/A]遊戲王Duel Links [10] 第一次1001開post

1002 回覆
2 Like 2 Dislike
留名睇之前果位土豪巴打用3栗子3槍龍屌打全宇宙

佢個副認真好大機會入頭一百
排名不分先後 穩定得黎又勁
我估最多應該都係神鷹 納祭 墓守 恐龍

再配一大堆手制 鏡壁 粟子 軍曹

寄生蟲同城之內擲銀 始終講求運氣 爬分好似麻麻
場場都卡牌卡到仆街
玩海龍冇海龍
玩納祭就出曬魔陷卡

恐龍同納祭神鷹最穩
好似係

海龍唔啱打呢個啦
打kc cup要拎手上最強deck 如果唔係追唔到分
除非只係為普通任務獎勵

頭先個場起手冇怪,得魔/陷/攻冇效既卡
比對面音速鳥打左1400血,佢拎左納祭儀式上手
之後抽到元素龍,下turn就比佢食
然後我就連抽恐龍,比佢2隻4星蟲ko晒
到d恐龍死晒之後先抽到突擊

然後有場對面鏡壁2 turn保怪,配羊出藍眼,紅眼,又係淨抽到怪,力量都抽唔到,又係死晒怪先抽到突擊,明明已經落左2張
排名不分先後 穩定得黎又勁
我估最多應該都係神鷹 納祭 墓守 恐龍

再配一大堆手制 鏡壁 粟子 軍曹

寄生蟲同城之內擲銀 始終講求運氣 爬分好似麻麻

其實一張龍捲風/解鎖就閹割到神鷹/恐龍
反而納祭就百搭
有冇納祭神鷹deck介紹

之前cap的
最高去到12
打到3已經好吃力

10連勝直接跳一粒星
不過呢個活動 都係畀啲唔洗返工既玩架啦
開左幾個鐘亞洲最高分已經成七千分

只求有10000名 拎返張召喚師同破壞龍

之前cap的

有場有納祭
但冇刷舞d卡

有錢而又唔洗返工
香港人唔洗旨意, 日本勁撚多唔洗訓既廢青
用納祭最穩
用恐龍遇恐龍鬥先攻,除非手牌好好對面好差

有錢而又唔洗返工

岩岩再check 原來最高已經八千幾 頭四名有三個都係玩神鷹
無手制

納祭神鷹可以轉做咩

有錢而又唔洗返工

10000名都唔係容易

係 我都係講下類似game with 果種職業玩家同唔洗做課長 應該點都有一兩千人
屌 第一場已經輸左畀城之內
屌 第一場已經輸左畀城之內

好彩輸扣唔夠100 贏就加150up
屌 一到呢啲放工時間就難打到嘔
恐龍對住墓守完全無力
頭先一連打五次墓守 搞到嬲嬲地想拎雷神納祭出黎 試下先

好彩聽日day off 全職打機
D任係逐日刷新定一次性一萬分就無
有冇非洲既巴打匯報下戰況
見有唔少人話遇到斷線狗
但我一隻都遇唔到

之前cap的

未有技

有冇恐龍deck? 新手唔太識

之前cap的

未有技

話時話塞1750 1700
多張千手音速鳥會唔會好d

之前cap的

未有技

恐龍deck已經係最冇腦最平民
你filter d恐龍,乜都塞曬落去,再加d公廁魔陷就係啦

之前cap的

未有技

話時話塞1750 1700
多張千手音速鳥會唔會好d

無手制轉咩好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞