[I/A]遊戲王Duel Links [10] 第一次1001開post

1002 回覆
2 Like 2 Dislike
想問下卡牌商賣果張力量(減人攻,加自己)係咪好值得換??

換1張

兩張都值
三張就唔抵
想問下卡牌商賣果張力量(減人攻,加自己)係咪好值得換??

換1張

IC...THX巴打!!
同埋想問下卡牌商放出黎果D卡係咪有循環??
事關我家陣唔夠UR珠換張卡,諗住遲少少先換....

每12個鐘隨機出
想問下白金3要贏幾多場先上遊戲王?
想問下有無巴打商店買卡包畫面中間課金個幾欄無法顯示???
(佢話無GOOGLE PLAY帳戶資料....)
有冇deck可以俾孔雀舞去刷分?好想刷到神鷹的狩獵場

想問下白金3要贏幾多場先上遊戲王?

良心game 唔洗最後一包先中
屌上網睇人地隻重力斧可以特殊召喚 但我自己試 一定要升級召喚

利申手牌有齊把斧同個人
屌上網睇人地隻重力斧可以特殊召喚 但我自己試 一定要升級召喚

利申手牌有齊把斧同個人

守護者要係手牌最後一張

良心game 唔洗最後一包先中

抽左先再講,可能最後一包先係呢

利申手牌有齊把斧同個人

最後一張喎⋯⋯
你有斧同大恐龍,場上無重力斧應該放斧畀自己怪(手牌剩一)再特召
如果場上有重力斧就覆蓋重力斧(手牌剩一),特召,再發動重力斧畀恐龍
尋日開始玩
id 188-379-616
求好友
力量
魔導獸比另一隻魔導獸冇加到魔法卡個500攻咁既
個48stage任 有無邊個路人或者決鬥者可俾我刷擁抱際品的炸彈玩到呢個位個個都特召咁瀉
點解啲人打盃成日打到就黎輸就斷線 乜會唔計敗率既咩
利申 玩左4日
陷阱卡力量場地點有
上網search,係卡片商買,但等咗幾日都唔見
我40階,係咪過咗階段定張卡好耐之前出買唔返

點解啲人打盃成日打到就黎輸就斷線 乜會唔計敗率既咩
利申 玩左4日

唔俾你刷分,or rage quit
陷阱卡力量場地點有
上網search,係卡片商買,但等咗幾日都唔見
我40階,係咪過咗階段定張卡好耐之前出買唔返

Random出
等下
大盾守衛買唔買得過

第一次咁贏法
出張牌都出咁耐真係抵你輸
超時應該直接封帳,哂鳩人時間
新手一問係咪抽曬海龍deck先轉抽第1個deck
026-537-036 新手求加好友

睇你心態,想唔想砌一套海龍,而海龍重要嘅通用牌係黃泉船、羔羊、同路人、魔神
有冇深海刺客deck 可以分享下

睇你心態,想唔想砌一套海龍,而海龍重要嘅通用牌係黃泉船、羔羊、同路人、魔神

如果唔想呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞