[I/A]遊戲王Duel Links [10] 第一次1001開post

1002 回覆
2 Like 2 Dislike
升左上40lv
個掉銀仔路人好煩膠
有咩deck可以開aoto穩既
我副融合電腦唔識用

巴打副deck係點可唔可以借黎參考

依副穩好多, 當然冇咁平民

可以一路清怪減輕好多抽唔到貓耳既壓力, 唔係得死守

真係穩左好多 捱到貓耳同力量場地上場
但唔記得召隻青眼出黎就儀式左佢

留番對面隻青眼黎破萬攻?

呢副deck無粟子波同兩條船有無得諗

我果副無栗波同船

穩唔穩 我果副都係3條龍3隻貓
但起手無怪就輸硬,佢打你一拳跟住你殘血,就算你下turn開技抽番隻貓佢都會硬爆你
好奇一開問各位課左幾多金

巴打副deck係點可唔可以借黎參考

我果副無栗波同船

但起手無怪就輸硬,佢打你一拳跟住你殘血,就算你下turn開技抽番隻貓佢都會硬爆你

龍同貓之後入羽蛾果隻2000防既春子,海馬唔祭野就可以頂好耐

無課

玩左3個星期,無課,所以俾人禁住打
但刷卡已經冇咩大問題
間野算佛心啦,望返pad同白貓,想死

但刷卡已經冇咩大問題

白貓都想死
特記得以前玩係瘋狂送石喎

但刷卡已經冇咩大問題

白貓都想死
特記得以前玩係瘋狂送石喎

你去睇返依家白貓咩環境
依家唔係鳩毛頭話事,馬場就玩晒野,
限同普池差唔多,送石又少,我依家就黎連每日石都廢事打

我果副無栗波同船

呢副我tune過幾次,問題不大先會3+3咁放,如果咁唔好彩就下鋪啦
副野勝在無腦企場,之後掉手牌等終盤 ,所以參考不大,想再隱d就落四星蟲黃泉船7武器等等,我多匙又齊卡先唔想哂時間刷,但都好少輸

無課

其實唔課金,玩一個月夠抽曬4包
但你想抽兩三張栗子球/鏡壁/儀式孖寶咪要課

無課

遲啲卡包越黎越多嘅話相信好難唔課
除非真係揀deck砌 之後長玩一副直到儲到第二副deck嘅石

無課

除非真係揀deck砌 之後長玩一副直到儲到第二副deck嘅石

每副deck都有key卡 通常卡必抽, 短期刷哂人物勉強抽哂4包
之後level封頂 人物刷哂真係食得屎
如果佢搞d 日任, 做齊某幾項派50石就好
依家個代用挑戰根本垃撚圾

無課

每副deck都有key卡 通常卡必抽, 短期刷哂人物勉強抽哂4包
之後level封頂 人物刷哂真係食得屎

我已經差三四個人物就封頂
大約四千石左右
而家手頭三千石
最多頂到兩個卡包就收皮
然後就shut up and take my money

仲有一個免費石方法嘅
打Gate刷石

改良左上面副野
唔落儀式裝備就唔洗放多張魔法解除之類既卡
兩張力量輕鬆過5000
即使對面冇白龍(有機會黃泉爆左or佢手制自爆白龍)
佢都仲有1800 1800 or2400係場上

提提大家 最尾記得自爆兩張貓耳壓血

其中一張力量場地同魔術夾夾感覺上可以換其他野
但我冇idea
場地擺三張都正路
夾夾換羔羊我諗都問題不大
等其他老手分享

唔用儀式裝備用兩長加量係可以, 魔法手臂夾夾都唔必放, 係諗唔到放咩先落 放強欲瓶壓返卡組都得

另外冇船, 栗子波都唔緊要, 好似巴打放其他怪都得, 重點係盡量頂到貓耳同力量場地出, 唔好扣血, 一扣左血佢d怪可以一回殺就會自殺衝過黎, 4星蟲都幾必下既原因係佢差不多全部4星怪

仲有一個免費石方法嘅
打Gate刷石

呢家遊戲王日常,一係跌錢跌卡賣錢,一係跌石

仲有一個免費石方法嘅
打Gate刷石

我已經全人物30lv...但重有好多隱藏技未打出黎

仲有一個免費石方法嘅
打Gate刷石

點解你可以頂得順係咁打同樣既npc
我升滿3角色已經覺得悶
點解會係到等超過5分鐘
點解會係到等超過5分鐘

跟住計我輸

仲有一個免費石方法嘅
打Gate刷石

點解你可以頂得順係咁打同樣既npc
我升滿3角色已經覺得悶

Auto

Auto都覺得悶
新手招FD子,好想要經驗值
004-081-280
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞