[I/A]遊戲王Duel Links [10] 第一次1001開post

1002 回覆
2 Like 2 Dislike
抽栗子定鏡壁包好?
同埋平民係咪應該玩恐龍DECK?

三大deck = 神鷹納祭, 墓守, 恐龍
前兩者 一個要刷技 一個要刷卡
六千分場90%都係呢三個卡組
屌一抽卡就話我超時當我輸
on撚9架

點解佢裝流星弓落我到,我無得直接打佢?

流星弓個說明係講流星弓持有者
場場都孔雀舞
想請教下點COUNTER
如果對面用儀式魔法
跟住我突擊爆佢怪搞到唔夠星召人
會點的

流星弓個說明係講流星弓持有者

佢寫裝備此卡的怪獸
如果對面用儀式魔法
會點的

得GE咩?/
如果對面用儀式魔法
會點的

點解唔等佢出黎先突擊?
如果對面用儀式魔法
會點的

得GE咩?/

如果計埋手牌唔夠星,儀式魔法作廢
如果對面用儀式魔法
會點的

得GE咩?/

但如果佢選左場上怪做祭品就應該唔爆得?
如果對面用儀式魔法
會點的

得GE咩?/

照爆,佢出儀式個下未揀怪
如果對面用儀式魔法
會點的

得GE咩?/

果刻已經發動中,佢應該講緊儀式魔法出場連鎖果下
原來5000評分
我以為5000dp
終於上到 5*
打得好辛苦
我用開雙祭納+卡通佬儀式中師打RANK
好順利由銀打到KOG
但而家一堆神鷹祭納
比佢完美COUNTER
痴痴地
WHY打KC CUP比起RANK仲都多人用神鷹祭納
求巴打們SHARE點對付神鷹祭納

BTW, 想問下如果升左星之後係咁輸, 會唔會降星?

邊條陷家擺呢d係度害人...

我玩左2個月左右,都未知佢點選DECK

我玩左2個月左右,都未知佢點選DECK

BTW
呢副未就係我頭先打小智佢果副DECK
4*已經好撚難打

4* rank勁多恐龍 海龍 神鷹 納祭

海龍廢的
佢出親海龍就比我用恐龍突擊撞死
未輸過
我就黎入1000
明明呢兩三個鐘冇點打過
但個ranking 由1700升到1042
我就黎入1000
明明呢兩三個鐘冇點打過
但個ranking 由1700升到1042

冇野啦 佢顯示錯誤
15xx先啱
好撚on9
我好撚黑仔
點黑仔法?
我用恐龍deck,一分都升唔到,係咁俾人爆場/抽唔到想要嘅

呢家嬲到用auto陣升分
反而升到,因為全部怪都一樣大力,你話係咪on9

我就嚟落三張陷阱解除
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞