[I/A]遊戲王Duel Links [10] 第一次1001開post

1002 回覆
2 Like 2 Dislike
新手,見上面有人問抽咩包好,巴打都答抽海龍包,之後先抽其他

我去巴哈度睇又有2種講法,一係抽海龍包砌海龍DECK先,一係抽其他包,抽啲通用既勁卡

如果唔係急住打PVP,先抽通用既勁卡係唔係好啲

人地有暴風,手制,蘋果果啲海deck會輸
新手,見上面有人問抽咩包好,巴打都答抽海龍包,之後先抽其他

我去巴哈度睇又有2種講法,一係抽海龍包砌海龍DECK先,一係抽其他包,抽啲通用既勁卡

如果唔係急住打PVP,先抽通用既勁卡係唔係好啲

唔pvp你想點抽都得啦

SR被社長鎖咗?

求卡組

鑽卡UR

SR被社長鎖咗?

求卡組

鑽卡UR

咁岩抽到

SR被社長鎖咗?

求卡組

鑽卡UR

咁岩抽到

融合門依家同黎緊都大熱
場場有鑽卡bonus分
而家抽緊第1包,我想問抽完邊幾張卡就重置得?

而家抽左80包,UR既抽到栗子球,刀斧怪,自律行動部隊同魔術盾腎
SR既如下圖

而家抽左80包,UR既抽到栗子球,刀斧怪,自律行動部隊同魔術盾
SR既如下圖

打錯字
屌, 真係絕處蓬生!
之前on9用晒d石抽第4pack d垃圾
又冇鏡壁又冇道連..
今次活動升左stage 30即刻用晒d key去刷卡
每個打15-18場, 都出到2手制, 2光頭, 2墓守長, 1隻巫女
打海馬用+1000血好定用下級抽貓好
我用覺醒打的
屌, 真係絕處蓬生!
之前on9用晒d石抽第4pack d垃圾
又冇鏡壁又冇道連..
今次活動升左stage 30即刻用晒d key去刷卡
每個打15-18場, 都出到2手制, 2光頭, 2墓守長, 1隻巫女

而家抽左80包,UR既抽到栗子球,刀斧怪,自律行動部隊同魔術盾
SR既如下圖

打錯字

抽埋強欲碎片 突擊指令
玩儀式要抽埋音速鳥
好似又多左新人
圖片網址[/img]

45路人 80% 自動操作勝率
魔導獸自動操作路識用
好似又多左新人

新手
上面話新手抽龍海包好??但我見SR以下好似麻麻???(臭手石又得千8唔敢搏..)
青眼包會唔會好小小???
好似又多左新人

新手
上面話新手抽龍海包好??但我見SR以下好似麻麻???(臭手石又得千8唔敢搏..)
青眼包會唔會好小小???

你覺得可以係落架前抽到2條海龍就去馬
唔係就抽第1包

SR既如下圖

打錯字

抽埋強欲碎片 突擊指令
玩儀式要抽埋音速鳥

而家抽剩50包,UR差幻想召喚師同哈尼哈尼,SR差審判者,神奇氣球,突擊指令,魔霧雨同援軍各1張

重置會唔會好啲
唉, 最後一場, 出左包閃...
幾咁期望係光頭, 點知係肥喪屍......

btw, 樓上唔係 我啦..
冇鏡壁冇道連好撚痛苦架...
45npc
俾佢召左假面魔獸 係咪輸左9成
硬爆會俾佢偷怪

龍捲風拆佢面具咪搞掂
路人45lv聽講好勁而家卡左係44stage 想問幾時升上45打先穩陣?
兩張鏡壁 + 魔法干擾 + 力量場地 + 力量

基本上打npc 都係屌打
45npc
俾佢召左假面魔獸 係咪輸左9成
硬爆會俾佢偷怪

龍捲風拆佢面具咪搞掂

理論上係 但你auto 唔識用旋風會亂咁炸卡 基本上唔會落
所以次次畀佢召到都係等輸
唉, 最後一場, 出左包閃...
幾咁期望係光頭, 點知係肥喪屍......

btw, 樓上唔係 我啦..
冇鏡壁冇道連好撚痛苦架...

屌你仲講我打左幾個禮拜 每日一至兩鋪
想佢出一張光頭/ 巫女姐 都係一張唔撚出 其他就出三四五張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞