[I/A]遊戲王Duel Links [10] 第一次1001開post

1002 回覆
2 Like 2 Dislike

當對面可能以為自己win梗

結果都係要咁

巴打你隻角色係點攞
大家用咩deck刷海馬 起手無貓仔或者回血之矛就好似已經輸左

跟唔到第一副砌?

打左十幾場 呢副deck唔易刷
起手幾round內要有貓仔 中段左右要有兩隻貓仔
而且中段前仲要抽到力場 而海馬有兩張手制
Last round裝裝備時好大機會被龍卷拆 淨係上到3000+攻
所以我加多左張魔法干擾
試過有次捱到last round 海馬淨係用過一張手制
但我埋左一張魔法干擾一張力場
唔夠位裝裝備 結果唔夠攻贏海馬

所以你要靠倉鼠守 強欲 天使弓 快手抽牌

我依家跟緊呢副
https://youtu.be/PyO0i9O-yzo
好唔穩

可以轉用力量

巴打副deck係點可唔可以借黎參考

依副穩好多, 當然冇咁平民

跟唔到第一副砌?

打左十幾場 呢副deck唔易刷
起手幾round內要有貓仔 中段左右要有兩隻貓仔
而且中段前仲要抽到力場 而海馬有兩張手制
Last round裝裝備時好大機會被龍卷拆 淨係上到3000+攻
所以我加多左張魔法干擾
試過有次捱到last round 海馬淨係用過一張手制
但我埋左一張魔法干擾一張力場
唔夠位裝裝備 結果唔夠攻贏海馬

所以你要靠倉鼠守 強欲 天使弓 快手抽牌

我依家跟緊呢副
https://youtu.be/PyO0i9O-yzo
好唔穩

可以轉用力量

巴打副deck係點可唔可以借黎參考

依副穩好多, 當然冇咁平民

可以一路清怪減輕好多抽唔到貓耳既壓力, 唔係得死守

有課金可以參考呢副,呢副好少輸

有課金可以參考呢副,呢副好少輸

成日一召蝎子就比佢整爆張temple of king
刷10lv門易唔易出角色專屬R卡?

lv10 真係蒜、狗、掃把啦
有無遊戲玩既卡組啊
key card係暗黑女王定暗黑女巫

刷緊gravekeeper,一千條key一張都無

想玩下d新fun deck

如果我想用舞刷技
佢有乜卡組打LD??
依家個card pool 大左成半想刷某張卡變得更加難
有無遊戲玩既卡組啊

如果我想用舞刷技
佢有乜卡組打LD??

同你一樣
想搵錢係唔係只可以開15蚊狂打路人賣卡?

K社出d垃圾新卡就係想溝淡原本個pool

賣廢卡係最快
即使係同一張卡,自動賣卡系統會將閃卡同非閃卡當成兩樣唔同既野
所以有好多卡都係4~6張,要自己人手禁入去賣
有無遊戲玩既卡組啊

如果我想用舞刷技
佢有乜卡組打LD??

同你一樣

Push
有無遊戲玩既卡組啊

如果我想用舞刷技
佢有乜卡組打LD??

同你一樣

Push

暗黑女王 女巫係咩黎
目前魔術師deck主流( )係魔小丑宇宙女王

墓守deck預左要用幾千key 我十一月玩到大半個月前先齊卡

趁個bug未fix,靈魂龍

當對面可能以為自己win梗

結果都係要咁

巴打你隻角色係點攞

之前活動
有無遊戲玩既卡組啊

如果我想用舞刷技
佢有乜卡組打LD??

同你一樣

Push

暗黑女王 女巫係咩黎

墓守deck預左要用幾千key 我十一月玩到大半個月前先齊卡

宇宙女王 sor

問題係幾千key
我已經用左一半,一張都無

未有靈魂龍,想要舞嘅狩獵場

問題就嚟,舞好似拎唔到嚟刷分
反而想問下你地點樣用城之內刷技
舞都叫有風抽
有無遊戲玩既卡組啊

如果我想用舞刷技
佢有乜卡組打LD??

同你一樣

Push

暗黑女王 女巫係咩黎

宇宙女王 sor

問題係幾千key
我已經用左一半,一張都無

未有靈魂龍,想要舞嘅狩獵場

問題就嚟,舞好似拎唔到嚟刷分

求其執一副過五千dam嘅deck刷住先,刷到其他有用嘅技再轉deck刷其他人。
反而想問下你地點樣用城之內刷技
舞都叫有風抽

求其執副過5000dam,融儀特召壓血咩都有就得。

賣廢卡係最快
即使係同一張卡,自動賣卡系統會將閃卡同非閃卡當成兩樣唔同既野

刷lv10,一場最多$1600

賣廢卡係最快

已經賣埋

K社出d垃圾新卡就係想溝淡原本個pool

遲下有機會排出舊卡,有時間有匙得閒可以刷定

lv10 真係蒜、狗、掃把啦

專R卡 建議都係刷lv40,多到你唔要。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞