[硬件撚]討論硬件知識、砌機LIST、解答問題集中帖(173) 望下#1 先

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
又可以打個靚飛機
adata
冇錢 adata 6000 lite
肯俾多二百 sx8200 pro
信仰>>>>>>性能
nr400得唔得
rog 版 rog cooler rog 箱rog gpu !
adata 6000 lite 250g $330
intel 760p 250g $370
wd sn750 250g $499
邊個性價比高啲
250g買最平就得了
其實我比較喜歡黑髮版
我都係

不過其實真係好好睇

每個人都好有自己特色

人設好好
淨係睇動畫既表示第二季去第三季跳到我跟唔到
小說我全套齊呀

動畫漫畫有齊

不過動畫係真係跳得太犀利

同埋第二季真係好撚on9
成套小說喺電話 但係成廿幾三十卷
放到宜家都未睇
第二季變成校園日常番
我覺得也不差。當然原作黨一定不滿
第三季我當全新的番睇
小說沒睇
太長了
仆街
頭先裝完logitech 個gaming software然後禁完成
點知佢即刻同我reboot
搞到依家開唔到機
所有風扇都著,顯示卡燈都著
但就冇任何聲
係咪個software搞鬼?

小說我讀書個時都重睇左幾次

不過出到社會之後就乜小說 動畫都冇睇

書都少睇 最多好得閒個時睇下心理學書

睇得最多係漫畫
其實三季動畫 我冇一季滿意

第三季最後一集連小說最經典個句都冇

我對住夏娜講:夏娜 我愛你 愛你愛到願意為你改變世界

你試下蚊走d logitech 硬件先
淨係蚊左logi d硬件滑鼠阿鍵盤阿都係開唔到機
但我蚊曬所有非必要既嘢eg. 機箱usb, lan, 顯示卡都唔用反而開到
依家插返曬d嘢落去睇下開唔開到
希望冇事啦
想問一問各位 筆直預5k-6k 想要個打機list
會玩overwatch 會玩for honor,有可能玩下一啲3A大作 通常係射擊類 不過都係有可能 好少機會去特登玩唔該各位巴打
補充:畫質希望可以去到唔會起格 蒙就得,fps最好可以40或者40up

麻煩各位巴打儘幫如果可以砌到可以開中高or比較靚嘅畫質就好
唔好意思 我真係完全係電腦白痴 0認識,屋企無電腦差唔多10年
仆街插返曬d嘢又開唔到
真係唔知點解
撞rgb driver
真係死卡
但唔想換機

補充一下 會玩R6
換卡又未必要換機GE
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞