2017 入境事務主任 集中討論

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
7月先畢業可唔可以報定???

final yr都報得
有冇限高度
上面啲group冇個禁到
https://telegram.me/pizzaman
Thanks
成班求撚完未
依家就算有group 有料都唔撚分享
點解今年改撚曬制度 ,考咗體能先
色弱係咪玩撚完

再加快招聘程序
有冇巴打遇過d好tricky既問題 fib或者first in. btw我其實唔知First In係點玩法, 網上好似好少資料

再加快招聘程序

會快咗咩
以前第一round 就係written test ,嗰度都foul咗一大部分人
而家反而第一round 就要請假去in, 以前都叫有少少眉目 先要請假
而家反而第一round 就要請假去in, 以前都叫有少少眉目 先要請假

你幾耐冇考

你幾耐冇考

近呢三年都有考
Add me plz thanks
tg: clayton_123

再加快招聘程序

會快咗咩
以前第一round 就係written test ,嗰度都foul咗一大部分人

全個recruitment得番3日
上次考係咁俾Madam捉蹲撐立

一齊練, 求入gp
https://t.me/beerlife
wtp021 加埋我唔該

有無人加下我 感謝
集中討論???
追post佢地話過左deadline 先開返grp
集中討論???

有冇野想傾
追post佢地話過左deadline 先開返grp

呢到同ia果邊都幾唔同下
有冇去到fib既巴絲打被人問過d好specific既問題, e.g.身份證助理處長係邊個?

問過副處長叫咩名

之前仲背哂咁去fib 點知問都冇問過
今次再接再勵!

咁問左啲咩

問自身野多 優缺點等等 但點樣答都俾佢有位入 可能我應對技巧太差
有冇去到fib既巴絲打被人問過d好specific既問題, e.g.身份證助理處長係邊個?

問過副處長叫咩名

之前仲背哂咁去fib 點知問都冇問過
今次再接再勵!

prep得咁好都fail

應對技巧有待改善
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞