2017 入境事務主任 集中討論

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
係咪未有GROUP?
可JOIN THIS
https://t.me/joinchat/AAAAAAztO7iW69NcCEBK1A
有冇去到fib既巴絲打被人問過d好specific既問題, e.g.身份證助理處長係邊個?

問過副處長叫咩名

之前仲背哂咁去fib 點知問都冇問過
今次再接再勵!
有冇去到fib既巴絲打被人問過d好specific既問題, e.g.身份證助理處長係邊個?

問過副處長叫咩名

今次再接再勵!

咁問左啲咩
有冇人知考interview 會問咩?
之前係小組 再fib? 未考過政府工 想知final in會係點
有冇人知考interview 會問咩?
之前係小組 再fib? 未考過政府工 想知final in會係點

final in d問題主要3類
自身,時事,部門
你老味個撚個入grp 有咩係到講唔得?入grp就過香討啦

Grp同呢到同係一堆cd rom
其實一鳩樣
留名
tg: josh787
thanks mate
個個都求入group, 此post已完

問過副處長叫咩名

今次再接再勵!

prep得咁好都fail
u fg其實請得多唔多? 定係prefer u grad+出黎做過野 多D?
想入group
ID: raaay_belle
Thank you
u fg其實請得多唔多? 定係prefer u grad+出黎做過野 多D?

同問

同問

睇chairperson

同問

睇chairperson

我睇上年個POST有話劉sir同張sir 知唔知結果邊個鬆手d??
操班個陣fg多?
wtp021 加埋我唔該
屌你老尾個撚個入gp 咁開個post嚟托柒?
有咩唔可以喺度講
又話驚咩CD ROM 你手頭上既料係咁撚勁既話你已經考撚到啦
如果人地係睇完你啲料就考到而你考唔到既話咁你不如你自己反省下仲好
有咩唔可以喺度講
又話驚咩CD ROM 你手頭上既料係咁撚勁既話你已經考撚到啦
如果人地係睇完你啲料就考到而你考唔到既話咁你不如你自己反省下仲好

冇理過
Tg: mabelkk
有咩唔可以喺度講

討論區唔討論
7月先畢業可唔可以報定???
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞