2017 入境事務主任 集中討論

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
個group係啱啱開?冇人出聲

係囉,成朝都冇人出過聲

其實有三個 lihkg IO gp...
三個都冇咩人出聲

三個都冇咩人出聲

咁入黎做乜 自我感覺好啲?

三個都冇咩人出聲

三個
仲有兩個係咩
Lm

三個都冇咩人出聲

U may say so
ho chi hkdicuss d study gp serious d

三個都冇咩人出聲

三個
仲有兩個係咩

'If you have to ask, you'll never know. If you know, you need only ask.'

三個都冇咩人出聲

U may say so
ho chi hkdicuss d study gp serious d

agree
Loop 到第9 頁都無條link work - -
想問下依家最遲收到面試既巴打係幾號?
係咪有人廿幾 好奇想知會唔會in到5月

應該deadline 三月二報的會考五月頭

利申 23/2 apply 21/4 考

人哋個招聘一早講咗四月頭到五月
上次衰fib,今次19/4考!真心想約出黎練
有無巴絲加我入group?
https://telegram.me/ronchan6

其實人地個網話21號都收唔到先打去問,你地驚乜?定係網都懶得上做伸手黨?
洗唔洗驗視力
洗唔洗驗視力

盲嘅唔做得

其實人地個網話21號都收唔到先打去問,你地驚乜?定係網都懶得上做伸手黨?

你唔講我差d想打電話去問
利申未收到email
聽日開波啦 咁多位加油
聽日開波啦 咁多位加油

乜都唔驚,只驚即席演講
聽日開波啦 咁多位加油

乜都唔驚,只驚即席演講

淡淡定 加油呀巴打!
加油喇巴絲們
好緊張不過頂硬上
利申考12點
岩岩經過 好多人係閘內排隊 係等緊interview?
點解仲未有email....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞