2017 入境事務主任 集中討論

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
仲未收到 email嘅
考過既巴絲可唔可以講下佢會出咩字
求入tg gp
fatdog122
Tg: landma
求入group

單詞乜都有可能
諗定大概個flow其實就得
平時食飯出街見到乜就即刻諗點講練多啲
想問下巴打有幸入到group discussion既話諗唔諗住換衫?

Email話無地方換衫,但我都會帶定,有機會去廁所換,驚跑完800米濕哂

巴打諗住換suit定點?

我就係諗緊成身濕晒換套SUIT又唔多係路

Email叫著運動衫啵

you may 姐
有無人知道第一批係幾時
我就11號考IO,而IA就5號考
想問下有冇人係同一時間apply IA IO
但得其中一個有email? 唔該哂
我係女,無做開運動,24/4考,而家努力操緊,但好擔心,好多part 都0分

btw 求入group
tg: long226
想問下巴打有幸入到group discussion既話諗唔諗住換衫?

Email話無地方換衫,但我都會帶定,有機會去廁所換,驚跑完800米濕哂

Email叫著運動衫啵

you may 姐

佢講到咁 諗住smart casual 去算喇
到時睇大圍囉 人地都話無地方比你換 點會介意你到時著運動定suit
我係女,無做開運動,24/4考,而家努力操緊,但好擔心,好多part 都0分

btw 求入group

求入group
Tg: landma
6/4 fitness test
有d緊張

希望可以加我
https://t.me/yth1234

我果次出過rainbow、yoga、trip、electricity⋯⋯
其實d字唔難,基本上好common!

但要喺有限時間無限elaborate 就好難
到時實腦閉塞

我英文AL E都過到呢part,唔使太擔心,最緊要淡定。我in既時候都無人係完全講唔出野,個個都好流暢咁講曬三分鐘!比d信心

個個都好流暢咁堅

我果次出過rainbow、yoga、trip、electricity⋯⋯

到時實腦閉塞

我英文AL E都過到呢part,唔使太擔心,最緊要淡定。我in既時候都無人係完全講唔出野,個個都好流暢咁講曬三分鐘!比d信心

想問去到邊關?
因為我英文都係咁上下

btw 求入group

絲打住邊 有興趣可以一齊操
有人一齊操感覺會Chur D

(我都係絲)
元朗方便嗎

利申 也是絲
[quote]考過既巴絲可唔可以講下佢會出咩字

到時實腦閉塞

想問去到邊關?
因為我英文都係咁上下[/quott]

體能死左⋯

過左written?
元朗方便嗎

利申 也是絲

雖然我係新東人
絲打有興趣九龍操下/傾下練下interview的話留個tg

Email叫著運動衫啵

you may 姐

佢講到咁 諗住smart casual 去算喇
到時睇大圍囉 人地都話無地方比你換 點會介意你到時著運動定suit

一定有地方換啦,換運動衫都要既
元朗方便嗎

利申 也是絲

雖然我係新東人
絲打有興趣九龍操下/傾下練下interview的話留個tg

harhar123
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞