2017 入境事務主任 集中討論

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
痴線 今日成grp都超勁

認同

一樣 group dis講左一次野 啲人瘋狂講 英文又好

今年係咪都係舉手先講野?

唔洗舉, 自由討論

自由討論

想問下係咪都有紙筆可以prepare,同埋討論過程中可唔可以繼續用筆記錄?
自由討論係毒撚既悲劇
自由討論係毒撚既悲劇

毒撚唔識講野

認同

唔洗舉, 自由討論

自由討論

想問下係咪都有紙筆可以prepare,同埋討論過程中可唔可以繼續用筆記錄?

今年Group discussion改左? 唔駛講開頭總結?
咁今日題目係咩

認同

唔洗舉, 自由討論

自由討論

今年Group discussion改左? 唔駛講開頭總結?
咁今日題目係咩

題目係:我講出黎會否對已考既考生唔公平?

呢條好撚正

唔洗舉, 自由討論

自由討論

咁今日題目係咩

題目係:我講出黎會否對已考既考生唔公平?

呢條好撚正

題目係discus題目

認同

真係,個個英文都好好,講野又有point⋯已死⋯

同上年好似差唔多者 不過impromptu talk講得好差
有無巴絲今日收到email 收到既話係幾多號報 我最尾果日報仲未收到email

我26/2 報, 未收到

26報未收到

認同

同上年好似差唔多者 不過impromptu talk講得好差

真係估佢唔到小組形式同上年唔同左⋯gg

人地ia 年年都係呢個format嫁喇,估唔估都係英文水平問題

認同

真係估佢唔到小組形式同上年唔同左⋯gg

人地ia 年年都係呢個format嫁喇,估唔估都係英文水平問題

Ia好似都係上年先轉
但你都講得啱 英文能力先係最重要
io都係討論題目之後再深入討論?
有無巴絲今日收到email 收到既話係幾多號報 我最尾果日報仲未收到email

我26/2 報, 未收到

X2

一樣,不過用英文 十幾個人爭野講

一樣,不過用英文 十幾個人爭野講

十幾人真係痴撚線
我係今日來回跑仆親爆缸嗰個

畀水同糖嗰位巴打,多謝你,希望你會見到
我係今日來回跑仆親爆缸嗰個

畀水同糖嗰位巴打,多謝你,希望你會見到

巴打冇咩事丫嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞