2017 入境事務主任 集中討論

1001 回覆
11 Like 5 Dislike

Email話無地方換衫,但我都會帶定,有機會去廁所換,驚跑完800米濕哂

巴打諗住換suit定點?

我就係諗緊成身濕晒換套SUIT又唔多係路

Email叫著運動衫啵

you may 姐

佢講到咁 諗住smart casual 去算喇
到時睇大圍囉 人地都話無地方比你換 點會介意你到時著運動定suit

一定有地方換啦,換運動衫都要既

Email話冇地方換衫
收到IO 19/4 下晝3點考
唔記得幾時sd
體能差到爆
諗住陪跑 擰下經驗
不過都想入group 求加ssuueenn
我係女,無做開運動,24/4考,而家努力操緊,但好擔心,好多part 都0分

btw 求入group
tg: long226

絲打住邊 有興趣可以一齊操
有人一齊操感覺會Chur D

(我都係絲)

長沙灣呀🙋🏻🙋🏻
其實係咪已經開咗group
我係女,無做開運動,24/4考,而家努力操緊,但好擔心,好多part 都0分

btw 求入group
tg: long226

絲打住邊 有興趣可以一齊操
有人一齊操感覺會Chur D

(我都係絲)

長沙灣呀🙋🏻🙋🏻

長沙灣

唔清楚,我留過不過好似無入到

唔清楚,我留過不過好似無入到

same
[quote]考過既巴絲可唔可以講下佢會出咩字

我果次出過rainbow、yoga、trip、electricity⋯⋯
其實d字唔難,基本上好common!

但要喺有限時間無限elaborate 就好難
到時實腦閉塞

我英文AL E都過到呢part,唔使太擔心,最緊要淡定。我in既時候都無人係完全講唔出野,個個都好流暢咁講曬三分鐘!比d信心

想問去到邊關?
因為我英文都係咁上下[/quott]

體能死左⋯

過左written?

yes!今年操左成年體能,一定唔會再死,殺入FIB🙏🙏

想問下過到英文巴打 大概係會點 要點先會過到關? 操左體能好耐 真心好想做
求入gp Lwchiu25
求入gp
jonknowsnth
26/4 考
[quote]考過既巴絲可唔可以講下佢會出咩字

我果次出過rainbow、yoga、trip、electricity⋯⋯

到時實腦閉塞

我英文AL E都過到呢part,唔使太擔心,最緊要淡定。我in既時候都無人係完全講唔出野,個個都好流暢咁講曬三分鐘!比d信心

想問去到邊關?

體能死左⋯

過左written?

same 衰左蹲撐立

到時實腦閉塞

想問去到邊關?

體能死左⋯

過左written?

same 衰左蹲撐立

點衰法
2/3先報,唔知幾時先收到
我都有興趣一齊操/ 練speaking
可唔可以加埋我: bulbbulb
自己操好快就頹左
telegram : Alom
麻煩add埋我一齊練speaking 體能
求入gp
telegram: lihkgchar
https://t.me/joinchat/AAAAAAp44OVUAQVsSIpedw

2017 入境事務主任 集中討論 LIHKG Group New
到而家都未有email,係咪miss左我
到而家都未有email,係咪miss左我

我都未有

但我之前係寄信去APPLY有回信我諗應該有掛

咁多人考,可能分批
求入gp tg: heyheymeme
個group係啱啱開?冇人出聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞