2017 入境事務主任 集中討論

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
想問考完體能,係咪個個換晒西裝

大把人冇換

好少人有換
我係今日來回跑仆親爆缸嗰個

畀水同糖嗰位巴打,多謝你,希望你會見到

巴打冇咩事丫嘛

爆住缸過到fitness test, 算係咁

今日GI 咩環境? 順利嗎?

1455 報到,2045 先踏出大樓

其他我唔多講,但係你一定要帶野食

我都有諗過帶野食 聽完個朋友講考成六個鐘 比預期耐

好少人有換

我果場大約一半一半
我係今日來回跑仆親爆缸嗰個

畀水同糖嗰位巴打,多謝你,希望你會見到

巴打冇咩事丫嘛

爆住缸過到fitness test, 算係咁

今日GI 咩環境? 順利嗎?

1455 報到,2045 先踏出大樓

其他我唔多講,但係你一定要帶野食

我都有諗過帶野食 聽完個朋友講考成六個鐘 比預期耐

dklm未去過果頭諗住去到先買, 點知果度乜7都冇巴打們記得買定野食先好過去果邊
io都係討論題目之後再深入討論?

一樣,不過用英文 十幾個人爭野講

如果傾題目果陣大家共識唔到個題目出黎點算
今日我個group有既題目,target, bank, impermanent, hunter, bad, disgusting, 仲有其他唔記得,大家加油。

相認

仲有 ignite schedule

考官會叫你搵個人岀黎寫條題目,冇共識就睇下有邊個人岀去寫 但如果條題目set得柒就.....
今日終於收到email..
但小弟因為近期有啲事而要放棄今次interview,遲啲先報下次
想問問各巴打佢會唔會blacklist我?
但小弟因為近期有啲事而要放棄今次interview,遲啲先報下次

fib?

考官會叫你搵個人岀黎寫條題目,冇共識就睇下有邊個人岀去寫 但如果條題目set得柒就.....

幾千人報總有啲柒頭唔識compromise 死要拗
有無巴絲今日收到email 收到既話係幾多號報 我最尾果日報仲未收到email

我26/2 報, 未收到

X2

終於有io interview 27號
有無巴絲今日收到email 收到既話係幾多號報 我最尾果日報仲未收到email

X2

+1

我有fd話佢果組到最尾都冇共識,但當考官叫搵個人岀黎寫既時候,就有條柒頭衝左岀黎,定左個方向錯哂既題目

fib?

私人野黎
有冇巴打知會唔會blacklist?

我有fd話佢果組到最尾都冇共識,但當考官叫搵個人岀黎寫既時候,就有條柒頭衝左岀黎,定左個方向錯哂既題目

喊出來, 不過其實無話啱定錯嘅

我嗰組係咁 冇計 照討論

X2

+1

幾時報??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞