2017 入境事務主任 集中討論

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
有人收到email未
Please add me in thanks!
https://t.me/Ohneihoneihooh
有人收到email未

未有
有人收到email未

未有

應該下星期出啦掛?
眾多巴打操成點
有人收到email未

未有

應該下星期出啦掛?
眾多巴打操成點

操緊體能,絲打有冇Join果d study grp出黎練?
有人收到email未

未有

應該下星期出啦掛?
眾多巴打操成點

淨係join 咗一個 不過入面都冇人講野
爬完文爬埋IA
體能唔擔心
就係唔知其他問咩問題
點預備呀
有人收到email未

未有

應該下星期出啦掛?
眾多巴打操成點

不過你之前都入到fib,應該唔太怕頭幾關
有人收到email未

未有

應該下星期出啦掛?
眾多巴打操成點

都唔係㗎 上次入到我覺得係好彩
有人收到email未

未有

應該下星期出啦掛?
眾多巴打操成點

都唔係㗎 上次入到我覺得係好彩

絲打三大應該實力都唔差啦
求入group

Tg:mikechow123
plx add me. thanks a lot

https://t.me/tom_12345678
求入gp
tg: Champers
請問io係咪有停賽期?如果有一般幾耐?由邊到開始計?

因為我有朋友話上年5月筆試衰左,2月報多次io到依家都未收到體能通知,怕有停賽期

冇,要重頭考多次
Please add me:
Tg: miroslavk

Thanks a lot!

因為我有朋友話上年5月筆試衰左,2月報多次io到依家都未收到體能通知,怕有停賽期

冇,要重頭考多次

冇停賽期就得了

btw今次好似轉左做體能測驗先
可能上次有唔少人碌過體能測驗入學堂頂唔順就quit
聽我另一個fd講,有人遲到被人罰五十定唔知一百下就即刻quit左

應該係純粹為左加快請人啫,我諗佢地都預左會有人quit,反而唔太care班人頂唔頂得順
睇下報紙
熟下interview manner
得閒講多兩句英文
睇下部門網站
個樣端正
基本上就夠入
睇下報紙
熟下interview manner
得閒講多兩句英文
睇下部門網站
個樣端正
基本上就夠入

師兄係現任io??

冇,要重頭考多次

冇停賽期就得了

btw今次好似轉左做體能測驗先
可能上次有唔少人碌過體能測驗入學堂頂唔順就quit
聽我另一個fd講,有人遲到被人罰五十定唔知一百下就即刻quit左

應該係純粹為左加快請人啫,我諗佢地都預左會有人quit,反而唔太care班人頂唔頂得順

quit相對都係少數
我諗IO失自然流失率比其他部門算偏低

屌佢老母請埋班咁既人入去
tg: Alom

求入gp
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞